Sunday, March 4, 2012

Er du klar For et 40-år?

Eiendomsmegling priser har økt jevnt i løpet av de siste fem årene, spesielt på øst og vest kysten. I deler av California, er å selge boliger 33% mer enn de var for et år siden. Dette har gjort det vanskeligere enn noensinne for første gangs homebuyers å kjøpe et hjem.


I løpet av årene har en rekke nye boliglån alternativer blir tilgjengelige til potensielle kjøpere som lette byrden med å kjøpe et hjem. Kjøpere kan nå få et boliglån med en variabel rente som stiger eller faller med markedet eller enda et boliglån som krever bare interesse betalinger for de første årene av begrepet lånet. Dette gjør at kjøpere å gjøre mindre betalinger tidlig i nedbetaling tidsplanen når du kjøper en dyrere Hjem enn de ellers kan være kunne ha råd til. Betalingene vil øke i de senere år, men så, formodentlig, vil inntekt av kjøpere, slik at hjemmet ville fremdeles være innenfor kjøpernes rekkevidden til overkommelig pris.


Et relativt nytt alternativ for boliglån som kan snart regulerbar hastighet boliglån og interessen bare boliglån i popularitet er boliglån med en periode på 40 år. Mens de fleste boliglån tilbys i dag er for enten 15 eller 30 år boliglån 40 år har vært tilgjengelig for nesten 20 år, men noen långivere tilbyr det som et alternativ, som de ofte er motvillige til å binde opp pengene sine i en lengre periode av tid. At kan endre, men som Fannie Mae har annonsert deres hensikt å kjøpe mer 40 år boliglån. Med Fannie Mae kjøpe mer 40 år boliglån på sekundær markedet, vil långivere sannsynligvis være mer villige til å tilby dem til kunder.


Renten vil trolig være noe høyere for et 40-år enn en 30 år boliglån, men den ekstra lengden på lånet sikt vil holde betalingene lavere enn med en tradisjonell boliglån. Potensielle kjøpere bør være oppmerksom på at de vil betale mer i renter på en 40 år boliglån enn de vil på en tradisjonell 30 år notat. Studier viser at de fleste homebuyers ikke bor i sine hjem i overalt nær 30 år, enn si 40. Dette blir tilfelle, markedet for 40 år boliglån kan forbli ganske små. Men for noen kjøpere, det kan bety forskjellen mellom fortsetter å leie og kjøpe hjemmet av sine drømmer.

No comments:

Post a Comment