Thursday, March 29, 2012

Forsikring Versus Assurance: Hva er forskjellen?

Verden av økonomi er svært komplisert, og det er mange faktorer å vurdere når du velger et produkt i finansielle beskyttelse.


Når vi leter etter en policy trenger du å vite hva du leter etter, og hva skjer tilbud for at du får luken til høyre for dine behov.


En ting som mange mennesker finner forvirrende er bestemt bruk av begrepet "forsikring" og bruk av "sikkerhet". Hva er forskjellene mellom dem?


Term forsikring refererer vanligvis til å gi dekselet for en hendelse som kan skje mens assurance er tilbudet av dekselet for en hendelse som er sikker på å skje.


I forbindelse med økonomiske bestemmelser gir et liv forsikring dekselet for en angitt periode. Hvis verste skulle skje i denne perioden (og det er ingen komplikasjoner), vil deretter forsikringsselskapet måtte betale ut avtalt summen til mottaker. Den eneste gangen policyen har noen virkelig pengeverdien er hvis det er et krav som er gjort for betaling som et resultat av en hendelse utløser at kravet som død personen dekket. Hvis personen outlives varigheten av politikken, deretter forsikringspolisen vil opphøre og ingen utbetaling vil bli gjort.


Livet assurance er forskjellig fra forsikring, og vil alltid resultere i en betaling. Dette oppnås ved å kombinere et investering-element sammen med og en forsikret summen. Dette betyr at over tid salgsverdi av politikken kan øke som legges investering-bonuser. Hvis en person som er dekket av forsikring om livet skulle dø, og deretter forsikret summen vil betales ut, sammen med investering-bonuser som ville har påløpt over tid. Hvis det er nødvendig å avbryte policyen før til slutten av en utpekt begrepet periode, eller livet som blir dekket, deretter når en investering bonus er lagt død, vil livet assurance policyen ha en encashment-verdi. Det er derfor mulig å kontanter i en policy som er tidligere enn sin vanlige oppsigelse dato, for å kunne samle inn på investering-delen. Det bør bemerkes at mange forsikringsselskaper plasserer straffer for innløse policyer tidlig.


Forskjellen mellom de to elementene har blitt stadig mer uskarpt. Dette er hovedsakelig på grunn av mange selskaper tilbyr begge typer politikk og gruppere forsikring og assurance titler i lignende sammenhenger, noen ganger utveksling av termene. Richard Brown, administrerende direktør av Moneynet.co.uk, klarlagt situasjonen med angivelse, "de fleste Livsforsikring selskaper tilbyr et bredt spekter av forsikring og investering tjenester – for eksempel pensjon, investering midler, investering obligasjoner, bil forsikring, Hjem & innholdet forsikring, livet assurance og selv lån. Noen ganger en 'Livsforsikring' selskapet vil kalle seg selv et selskap som 'livsforsikringsdirektivets' men de betyr en og samme."


Flere bedrifter i finansbransjen har innsett at forbrukerne er å bli stadig mer baffled av valget av finansielle produkter tilgjengelig. Selv om denne forvirringen har resultert i en viss mengde apati, er mange bedrifter å løse situasjonen ved å gi omfattende informasjon guider. Dette har ført til en økning i antallet elektroniske økonomiske brukerhåndbøker og ordlister som har blitt tilgjengelig. Nettsteder som http:www.Moneynet / eller http:www.Moneyfacts /, og http:www.MoneyExtra / ikke bare gi sammenligninger av finansielle produkter, men også informasjon for å hjelpe forbrukerne ta informerte beslutninger. Med organisasjoner som som? skrive publikasjoner som 'Være din egen finansielle rådgiver', har fokus slått til å gi forbrukere med tilstrekkelig informasjon til å gjøre sine egne økonomiske vurdering.

No comments:

Post a Comment