Sunday, December 23, 2012

California dårlig kreditt boliglån

California er et vakkert sted å bo der er ingen tvil om. Men for å leve i California må du betale prisen, som er sky høye eigedomsprisane. Leie, i motsetning til å kjøpe i California, kan spare litt penger. Men har leie for ulempen ved ikke å bygge noen egenkapital. Som hjem prisene i California, fortsette å stige, kan du bli et hus og dra nytte av hjem takknemlighet-faktor. Hvis du kommer til å betale en masse penger til å leve i California uansett, du kan også gjøre noen penger på toppen av det også, ikke sant?


Nå, hvis du har dårlig kreditt, og prøver å få et hjem lån for California hjem priser, dette kan virke som en umulig situasjon. Hjem prisene er høye, og hvis du allerede har dårlig kreditt, det faktum at du må bli godkjent for slik en høy lånebeløpet kan være en tilleggsverdien vanskelighetene når du prøver å få et hjem lån.


Men er det håp. Det er så mange programmer som er tilgjengelige i dag for å hjelpe folk med de siste bankruptcys, samlinger og selv foreclosures, få boliglån finansiering. Det er landsomfattende mortgage serviceselskaper som kan enten godkjenne du direkte eller få deg i kontakt med en utlåner som kan godkjenne deg.


Her er noen forslag til ting du kan gjøre for å aggressivt hjelpe deg få kvalifisert for et boliglån i California, med dårlig kreditthistorie:


1.Trekk kreditt og vurdere det - trekke dine egne kreditt vil ikke negativt påvirke din kreditt score som å ha noen andre trekk den vil. En liste over koblinger til de tre store kredit-byråer, gå til denne siden: www.abcloanguide.com/credithelp.com. Se over dine kreditthistorie og sørg for at alt er nøyaktig rapportering. Noen ganger, noe som er så liten som en konto blir rapportert som for tiden grunn i motsetning til å bli inkludert i en siste konkurs kan være forskjellen på 10-15 eller flere ekstra poeng til din kreditt score.


Kontroller at hver konto som er lukket rapporteres som lukkes. Sørg for at hver konto som ble rapportert i en konkurs er rapportert på den måten, og ikke å bli rapportert som penger fortsatt skyldte. Hvis du har liten samling kontoer, kan du prøve å betale dem av og deretter fakse bekreftelse på at kontoen ble betalt ut til de store kredit-byråer, slik at de kan justere kreditt rapporten umiddelbart. Redigere denne informasjonen på kreditt rapporten er enklere enn noensinne i dag fordi alle de tre store kreditt-byråer nå gjør det mulig å tvist og unøyaktigheter online. Du kan trekke alle tre rapporter, tvist alle unøyaktigheter og gjøres på mindre enn en time nå. Bare noen få år siden, pleide det å ta timer eller dager å fylle ut alle de nødvendige papirene.


2.Finn en selger som er motivert til å betale avsluttende kostnader eller carryback en prosentandel av lånet - hvis du finner en selger som er veldig motivert til å jobbe med deg, som kan hjelpe deg med å få godkjent med en utlåner. Hvis selgeren kan betale avsluttende kostnader, kan dette frigjøre de pengene slik at du kan ha en liten ned betaling. Hvis selgeren er villig til å carryback en prosentandel av lånet kan så lån til verdi være lavt nok til at utlåner kan vurdere som så godt som en forskuddsbetaling. Hvis selgeren er motivert for å jobbe med deg, kan de være villig til å arbeide gjennom en forskuddsbetaling assistanse program for å hjelpe deg med å foreta en nedbetaling. Det er ulovlig for en selger å få ned-betaling på huset deres, men gjennom forskuddsbetaling assistanse programmer som nabolaget gull og Nehemja programmet, det er helt lovlig.


3.Låne eller be om en gave fra slektninger mot en ned betaling -etter at du har finansiert huset, kan du vanligvis ta ut en andre eller tredje boliglån opp til den fulle verdien av huset ditt og deretter du ville være i stand til å tilbakebetale pårørende. Vær oppmerksom på at hvis du har tenkt penger til å være som et lån fra slektninger, ville du må opplyse om at til utlåner før du lukker. Långivere har vanligvis regler om hvor kommer forskuddet fra, og hvis du ikke er ærlig, det kunne bli vurdert defrauding en utlåner.

No comments:

Post a Comment