Monday, December 17, 2012

Kjøpe et hjem etter konkurs - få et boliglån lån etter konkurs

Hvis du har en nyere konkurs på kreditt, og er ute etter å få finansiering for et hjem, er det håp. Kjøpe et hjem med dårlig kreditt vil bare legge mer vekt på de andre to faktorene for å få et boliglån som er; inntekt bekreftelse og en ned betaling.


De fleste långivere vil du vente minst 2 år fra tid av konkurs utslipp før de vil vurdere du for et boliglån lån etter konkurs. Etter to års ventetid er over, bør du kunne få finansiering lett. Du bør også være i stand til å få 100% finansiering også. Du kan vanligvis oppnå dette som lenge så i hvert fall de fleste av dine betalinger har blitt rapportert til kreditt-byrå som ha blitt betalt i tide siden utslipp av konkurs.


Hvis du er ute etter for å få et boliglån lån etter konkurs tidligere enn 2 år fra tidspunktet for utslippet, vil du måtte ha nesten feilfri betaling historie siden konkurs utskrivning. Også, må du kanskje har en ned betaling. Hvis du har med 3-5% å bruke som en forskuddsbetaling, kan det være nok til å hjelpe deg med å få godkjent.


Det finnes måter å få en ned-betaling for boliglån foruten å ha penger som er lagret i banken. Her er noen ideer av måter å gjøre det:


1. Låne eller be om en gave fra slektninger. Etter at du har finansiert huset, kan du vanligvis gå og ta ut en andre eller tredje boliglån opp til den fulle verdien av huset ditt, og deretter du kan betale pårørende. Vær oppmerksom på at hvis du har tenkt penger til å være som et lån fra slektninger, ville du må opplyse om at til utlåner før du lukker. Långivere har vanligvis regler om hvor kommer forskuddet fra, og hvis du ikke er ærlig, det kunne bli vurdert defrauding en utlåner.


2. Det er forskuddsbetaling assistanse programmer som nabolaget gull eller Nehemja programmet. Disse programmene i utgangspunktet hjelpe selgeren i å hjelpe deg med en ned betaling. Mottar en ned betaling fra selgeren av eiendommen er ulovlig, men gjennom disse programmene, det er lovlig. Det finnes også andre forskuddsbetaling assistanse programmer som tilskudd og trenger ikke å være nedbetalt eller betalt av noen. For å finne ut om dette, kan du gjøre et søk på "forskuddsbetaling assistanse" med din favorittsøkemotor.


3. Du kan veksle inn en 401K eller en annen investering og som i det første eksemplet, tilbakebetale deg selv med en andre eller tredje boliglån, etter at lånet er lukket.

No comments:

Post a Comment