Tuesday, December 18, 2012

Kjøpe et hjem med dårlig kreditt - få godkjent med en siste konkurs eller Foreclosure

Et par år siden, hvis du hadde en konkurs eller en foreclosure på kreditt rapporten, kan du glemme prøver å få et boliglån. Hvis du var heldig nok til å finne noen som ville finansiere du, ville renten være gjennom taket og planlegger å legge 10-20% ned.


Men i dag, dette er ikke tilfelle. Det finnes mange programmer tilgjengelig i dag for å hjelpe mennesker som har nylig hatt en konkurs eller foreclosure å få et boliglån eller boliglån refinansiering lån.


Det er to ting å gjøre hvis du er i denne situasjonen:


1.Få deg en gratis kopi av kreditt-rapporten fra alle 3 store kreditt-byråer, titt over alt, ser du noen feil? Kontroller at alt inkludert i din konkurs eller foreclosure rapporterer nøyaktig på kreditt rapporten. Kontroller at disse kontoene som er involvert i en konkurs eller foreclosure ikke viser noe annet som samlingen eller lade-off... Det kan gjøre poengsummen mye lavere enn det trenger å være. Hvis du har en konkurs eller foreclosure, vil du ha alt involvert for å si det, så det er alt under 1 omstendigheter, i stedet for mange. Du kan tvisten alle feil på kreditt rapporten online i dag. Det tar ca 15 minutter. Du kan gjøre det opp på nettstedet Equifax, TransUnion eller Experian.


2.Når du har sjekket kreditt-rapporter, gjelder bare for steder som sender søknaden din til mange långivere. Hver gang din kreditt-rapporten er trukket, vil det slå din kreditt score ned litt. Hvis du bruker en boliglån tjeneste som vil sende inn din søknad til mange långivere, så du bare har én henvendelse på kreditt og kan motta tilbud fra opptil 4 långivere per program.


Vanlige spørsmål er:


1.jeg må gjøre en stor forskuddsbetaling? Ikke nødvendigvis. Hvis du kan få din kreditt score over en 600, bør du lett kunne få 100% finansiering, selv om det har vært mindre enn to år siden konkurs eller foreclosure. Hvis din score er over en 580, kan det hende du fremdeles kan å kvalifisere seg for 100% finansiering.


2.Hva slags rente kan jeg forvente? Avhengig av kreditt score og om du har noen ned betaling eller ikke, har jeg hørt om situasjoner med en kreditt score så lavt som 585 med uten forskuddsbetaling og en rentesats som er så lavt som 7.25%. Som ble sitert i mars 2005.


3.Kan jeg få penger? Ved kjøp, ikke sannsynlig. På en refinansiering, avhengig av din mengden av egenkapital, som er meget mulig.

No comments:

Post a Comment