Tuesday, December 11, 2012

Finansiering et hjem med dårlig kreditt

Finansiering et hjem med dårlig kreditt er et vanlig problem for folk. Over er 25% av boliger i USA finansiert gjennom sub prime långivere, som tilbyr finansiering til høy risiko låntakere. Mens sub prime långivere lade høyere priser og avgifter, gjennom sammenligning kan shopping du finne en konkurransedyktig finansiering tilbud.


Sjekke din spillehistorie


Sjekk din kreditt score å vite hva slags priser du kan forvente. Hvis du har en score på 600 eller lavere, vil en ned betaling bli pålagt mellom 5% og 20%. Du bør også kontrollere at informasjonen på kreditt rapporten er riktig.


Plass en ned betaling


Jo større en ned betaling, bedre vilkårene kan du sikre for finansiering av ditt hjem. En av fordelene med en ned betaling på 20% er at du ikke trenger å betale PMI, lagrer de fleste huseiere rundt hundre i måneden.


Pre-kvalifisert


Før du begynner prosessen med å kjøpe et hjem, pre-kvalifisert for et boliglån. Bestemme forhånd de månedlige innbetalingene du kan råd til, og deretter basere ditt hjem kjøpe beslutning om at lånebeløpet. Du kan også forhandle betingelsene i dine lån, spesielt med en ned betaling.


Sammenligne finansiering


Långivere belaste ikke samme hastighet, så det er best å sammenligne priser og vilkår. Avgifter er en av de skjulte kostnadene ved lån, så pass på å legge dem inn i den totale prisen på lånet når sammenligne priser.


Boliglån nettsteder gjøre sammenligning shopping enkelt ved å sende din forespørsel til flere utlån selskaper for bud. Du har ikke lenger å stole på lokale utlån selskaper for tilbud. Med Internett, har sub prime långivere blitt mer konkurransedyktige som de vie for lån.


Les vilkårene


Når du finner en konkurransedyktig finansiering tilbud, kan du skrive ut en kopi av vilkårene og lese dem nøye. Se etter vilkårene som tar betalt en høy forsinkelsesavgift eller flere punkter på forhånd. Personer med dårlig kreditthistorie vil betale høyere avgifter, men de bør ikke være overdreven.


Låse priser


Når du har gjort din sammenligning shopping, låse i prisen ved å fylle ut dine lån programmet. De fleste boliglån långivere kan fullføre prosessen online, og sende ut en endelige kopi av papirene for godkjenning og signatur.

No comments:

Post a Comment