Saturday, December 22, 2012

Kjøpe et nytt hjem hjem kjøpe Tips

Hvis du i ferd med å leter etter ditt første hjem, det er noen viktige trinn du bør være klar over. Mange ganger, folk faller forelsket med hjem og rush i avtalen-ikke vurderer noen viktige saker. Dessverre, mange av dem ender opp ulykkelig med kjøpet eller ende opp med en avtale gått dårlig.


Unngå dette ved å følge anbefalingene nedenfor og sikre at du har tenkt ut kjøpet grundig.


Det viktigste hensynet bør være salgsprisen for hjemmet. Bare fordi det er det beste hjemmet i nabolaget, det betyr ikke at du skal betale mye mer for det. Faktisk, forteller ekspertene oss at den "beste" huset i nabolaget sannsynligvis ikke vil selge for mye mer enn de andre hus i området. Du bør se for å betale ikke mer enn 10-20 mer enn de andre hus i området, uansett hvor mye penere hjemmet er. Noe høyere enn som er basert på følelser — ikke business- og vil trolig koste deg når du går for å selge den.


Neste, bør du ta en seriøs titt på nabolaget seg selv. Hvordan er skolesystemer vurdert? Selv om du ikke har barn er dette viktig fordi når du går for å selge huset, kan kjøperne. Er huset ligger i et praktisk område, eller du må kjøre overflødig miles å gjøre dine innkjøp? I tillegg bør du besøke området i dagtid, i tillegg til natten. Gjør "føler" av området endringen når det er mørkt, eller det fortsatt ser ut som et fint sted å leve?


Til slutt, og kanskje viktigst-ikke bli fanget i "huset fever" og forplikte seg til å kjøpe mer enn du har råd til. En måte å gjøre dette er ved som pre-godkjent av firmaet ditt boliglån. Dette vil fortelle deg nøyaktig hvor mye du har råd til å betale, og som automatisk vil slanke seg din alternativer. En god tommelfingerregel når du skal kjøpe er at boliglån betalingen ikke skal overstige mer enn 36 prosent av inntekten.

1 comment:


  1. Ryan har vært en glede å jobbe med. Han er veldig profesjonell, lydhør og oppmerksom på lånebehovene dine. Jeg vil anbefale ham til alle som er på utkikk etter en pantelåner. {Atlasloan83@gmail.com / whatsapp +1 443 345-9339} fra Marie NSW

    ReplyDelete