Wednesday, December 19, 2012

Kjøpe et hjem med dårlig kreditt - Tips om å finne den rett megler eller utlåner

Du kan kjøpe et hjem med en dårlig kreditt posten; du trenger bare å finne rett boliglån finansiering pakke. Før du registrerer deg med det første selskapet som tilbyr deg et lån, må du huske å forskning tilbud å være trygg på at du får en rettferdig avtale.


Vite din kredittverdighet


Kreditt score er en av de viktigste faktorene i å bestemme poeng du betaler for din lån. Mennesker med karakterer mellom 620 og 800 har nær perfekt kreditt og vil ha den laveste priser og avgifter. Score mellom 620 og 550 mener en rentesats, eller to høyere. 600 er vanligvis cutoff punkt for 100% finansiering. Score mindre enn 550 mener boliglån rente er opptil 5% høyere med opptil fem poeng. Långivere vil også kreve en ned betaling mellom 5% og 20 %


Du kan finne din score online sammen med kreditt-rapporten. Dette er en god tid å sørge for at all informasjon er riktig på posten. Eventuelle avvik skal være sjekket ut og rettet før søknad om lån.


Vet avgifter


Arm deg selv med informasjon slik at du vet hva er rimelige avgifter for din type lån. Boliglån meglere er betalt for deres arbeid gjennom poeng betalt opp foran eller gjennom levetiden til lånet av utlåner. Långivere også tjene penger gjennom poeng.


Det er rimelig å forvente å betale opp til fem poeng for et boliglån, men noe høyere, og du bør være skeptisk. Det finnes alltid unntak til dette, så bruke god dømmekraft og sammenligne selskaper.


Få flere tilbud


Boliglån långivere kan variere så mye som 5% i sine renter, så du bør sammenligne finansiering pakker. Internett har gjort sammenligning shopping lett. Du kan få bud fra flere långivere og lese over deres tilbud fra komforten av ditt hjem.


Lese de Fine Print


Når du får et tilbud fra et boliglån, sørg for at du leser den fine print. Rentene er lett å sammenligne, men du bør også se over gebyrer som er involvert, og som kan legge opp til tusenvis av dollar. Sørg også for å forstå gebyrer for sent eller ubesvarte betalinger.

1 comment:


  1. Ryan har vært en glede å jobbe med. Han er veldig profesjonell, lydhør og oppmerksom på lånebehovene dine. Jeg vil anbefale ham til alle som er på utkikk etter en pantelåner. {Atlasloan83@gmail.com / whatsapp +1 443 345-9339} fra Marie NSW

    ReplyDelete