Tuesday, December 4, 2012

Refinansiering ditt hjem lån? Når bør du refinansiere ditt hjem?

Hvis du har en gjeldende boliglån og er misfornøyd med renten eller mengden av den månedlige innbetalinger, er det mulig å refinansiere ditt hjem og eliminere dine problemer. Men før du ringer din utlåner, det er noen spørsmål du bør stille deg selv for å avgjøre hvorvidt det er riktig tid for Refinansiering ditt boliglån lån.


Det første spørsmålet du bør stille deg selv er hvis du har kontanter på hånden for å betale avgifter. Avhengig av ditt boliglån, og gebyrer som långiver vil belaste, kan du betale alt fra et par flere hundre dollar til et par tusen. Pass på at du er økonomisk klar for flyttingen før søknad om lån.


Neste, du burde ta en titt på de gjeldende renten sammenlignet med de på din eksisterende boliglån, og deretter bestemme hvorvidt en refinansiering ville hjelpe din situasjon. For eksempel hvis du har en ARM pant, og rentene er på en all-time lav, kanskje vil du refinansiere lånet og snu den til en fast rente så betalinger ikke vil gå igjen som pengetilførselen øker. I tillegg, hvis du har en fast rente, men kjøpte ditt hjem når renter var høyere, kanskje vil du refinansiere for å senke din.


Hvis du finner deg selv med mye ekstra gjeld, kan du dra nytte av en utkassering refinansiere lånet. Med denne type lån, du legger på et beløp til din hjem lån, refinansiere hele greia til en lavere rente, og deretter ta de "ekstra" pengene ut og betale din gjeld. Dette vil tillate deg å redusere mengden av gjeld som du skylder (fordi renten vil være lavere), og på samme tid, kan du redusere mengden av den månedlige betalingen.


De fleste eksperter er enige om at du ikke bør gå til problemer med eller bekostning av Refinansiering ditt hjem hvis du ikke har tenkt å holde det i minst tre år. Ellers ville kostnadene for prosessen trolig være mer enn den samlede besparelsen.

No comments:

Post a Comment