Thursday, December 13, 2012

Livsforsikring bosetninger capitalizing på polisene

Unødvendige eller underperforming livsforsikringsselskaper politikk holdings? Noen gang tanke eller hørt om et finansielle tjenester verdivurdering verktøy og strategi kalt livsforsikring bosetninger? Vel, hvis ikke, kapitalmarkedene har sikkert hørt og tatt varsel. Livsforsikring oppgjør selskaper kjøper uønsket eller un-trengs livsforsikringer fra enkeltpersoner og til slutt samle død fordeler. Disse utbetalingene er gitt videre til tredjepart institusjonelle investorer som er på utkikk etter avkastning som ikke er korrelert med eksisterende porteføljer.


En viktig komponent i denne veksten forventningen er at virksomheten er gjennomført på en ansvarlig måte. Dårlig salgs praksis av oppgjør bedrifter kan hemme vekst og gnist en ny bølge av søksmål. I dag er det omtrent $13 milliarder av sum i kraft oppgjør virksomhet. Mens små i forhold til $9 billioner av individuelle liv virksomhet på bransjens bøker, har utligning-markedet vokst omtrent åtte ganger raskere enn ikke-tradisjonelle livsforsikring. Denne Veksttakten differensial vil fortsette og kunne utvide de neste tiårene, som vil trekke mer oppmerksomhet til oppgjør forretnings- og senior livet oppgjør i særdeleshet.


Her er en beskrivelse av dynamikken på jobb og litt bakgrunn detaljer om prosessen:


• A livsforsikring oppgjør er en transaksjon der forsikringstakere selge rettighetene til død fordeler forbundet med sine forsikringer til tredjepart oppgjør selskaper. Med andre ord, oppretter denne prosessen i praksis et annenhåndsmarked for livsforsikring produkter-som livsforsikring bosetninger. Typisk markedet for disse produktene inkluderer personer over 65 år med levealder på 4-10 år.


• En utligning fast, som representerer tredjeparts investorer, eller bedre ennå, en institusjonelle funder, vil gi en kontantbetaling til forsikringstaker som overskrider overgivelse pengeverdi innebygd i policyen. Fra som peker på, den opprinnelige forsikringstaker vil har ingen ytterligere engasjement eller tilknytning til policyen.


• Livet oppgjør firmaet vil fortsette å gjøre premieinnbetalinger policyen til forsikringsgiveren livet til en død fordelen er avhentet.


• Døden fordel samles ved utligning selskapet og videre til tredjepart investorer, som er sannsynlig interessert i avkastning som ikke er sterkt korrelert med sine andre eiendeler. (Kilde: Corporate rapporter og Bernstein anslag)


En livsforsikring oppgjør, for å oppsummere, er i utgangspunktet salget av et liv forsikring til en pris som er høyere enn pengeverdi for overgivelse. Mange seniorer er realisere ekstraordinære fordelene med låse sovende eiendelen verdien av livsforsikring, slik at de kan bedre plan for fremtiden gjennom hva er i hovedsak nylig funnet penger. Livsforsikring bosetninger tilbyr stadig eldre levedyktige alternativer for deres livsforsikringer, og, som vi nå ser, flere økonomiske alternativer kan være givende faktisk.


Livsforsikring oppgjør eksperter
http://www.Life-settlementco.com

No comments:

Post a Comment