Sunday, December 16, 2012

Kjøpe et hjem etter en Foreclosure

Kjøpe et hjem etter en foreclosure ikke er en umulig oppgave. Med litt nøye planlegging og litt kunnskapsrike shopping, kan du sikre et boliglån selv med en foreclosure i kreditt-historie.


Vent i minst to år


Boliglån långivere fokusere på de siste tre årene av din kreditthistorie når de vurdere søknaden din boliglån. Det er best å vente i minst to år etter en foreclosure. Men hvis du har en stor ned betaling eller en ganske god kreditt scorer, gjøre långivere noen ganger unntak.


Lagre en ned betaling


En måte å forbedre vilkårene i et boliglån er å ha en ned betaling. En kreditt score på 600 eller lavere betyr vanligvis at du trenger en ned betaling mellom 5% og 20%. Større ned betalinger vil bety bedre priser. Som en bonus, kan du unngå PMI med en ned betaling på 20%.


Opprette god kreditt


En foreclosure betyr en slutt på dine drømmer om hjem eierskap. Etter en foreclosure, kan du ta skritt for å bygge en god kreditt score med vanlige utbetalinger på regninger og lån. Det er også bedre å lage små regelmessige betalinger på kredittkort enn hit og savner med betalinger. Du vil vise långivere at du er pålitelig med å betale regninger.


Hvis du støter på problemer, kan du ringe fakturering selskapet og gjøre avtaler før de rapporterer du til kredittinstitusjoner rapportering byråer. Fakturering selskaper vil se deres penger og er ofte villig til arbeid ut en ordning.


Shoppe rundt


Når du er klar til å se etter et boliglån, Sammenlign priser på nettet. Sub prime långivere tilby lån til personer med dårlig kreditt, men de alle belaste ikke samme takt. Kontroller at utlån selskapet du plukke tilbyr konkurransedyktige priser og avgifter. Boliglån nettsteder tilbyr nå sitater fra flere selskaper, slik at du kan plukke de beste finansiering tilbud.


Ber om tilbud online forplikte ikke deg til å akseptere et tilbud. Så hvis du er nølende om å ta på et boliglån, kan online nettsteder gi deg en idé om hva du kan forvente.


Boliglån nettsteder kan også behandle dine lån programmet online raskere enn en tradisjonell boliglån kontor. Når du har sendt inn nødvendig informasjon online, sendes papirene til deg for endelig godkjenning og signaturen din.

No comments:

Post a Comment