Monday, December 3, 2012

Refinansiering Online - få den beste refinansiere hjem lån du kan få

Når du går å refinansiere eller få et boliglån lån tilbud, kan Internett være et nyttig verktøy for å shoppe rundt etter den beste renten. Grunnen til at Internett er et godt sted å begynne å bruke, er fordi de fleste boliglån programmer på nettet vanligvis ikke dra kredittkortet med den første søknaden. Mesteparten av tiden, vil programmet be deg om å beskrive din kreditt. Når du har mottatt et innledende tilbud, deretter vil boliglån lån konsulenten som kontakter deg spørre deg hvis de kan trekke kredittkortet.


Poenget er, det er virkelig ingen risiko i å søke til mange forskjellige kredittforetak eller långivere online. Dette kan hjelpe deg sammenligne refinansiere sitater fra flere långivere.


Det er ganske mange boliglån selskaper der ute som vil sende din forhåndsgodkjenning søknad til hundrevis av långivere og deretter videresende du de 4 beste boliglån lån refinansiere sitatene. Hvis du vil se en liste over disse selskapene, klikk på linken nedenfor. Hvis du gjør dette før godkjenningen prosessen med om 3-4 selskaper, i mindre enn 24 timer, kunne du ha mortgage refinansiere sitater fra ca 12-16 långivere. Tenk deg hvor komfortabel du vil føle deg å vite hva alle refinansiere alternativene er. Hvis du hadde over 10 boliglån lån tilbud, ville du ikke gjør feilen å settling for et refinansiering lån som ikke er best du kan få.


Når refinansiering, vil du absolutt være sikker på et par ting før du bosette seg på et tilbud:


1. Kontroller helt sikker på at du får den laveste boliglånsrente mulig for kvalifikasjoner. Med boliglån sakte på vei oppover vil du sørge for at du ikke får et boliglån som er noe høyere enn du kan kvalifisere for. Hvis du går direkte gjennom utlåner, og ikke bruk en megler mellommann, noen ganger som kan hjelpe deg få en lavere rente.


2. Finn ut hva din avsluttende kostnader skal være. Du kan gå frem og tilbake med ulike långivere å få lavest rente, og deretter får dinged på den avsluttende bordet med massiv avsluttende kostnader. Spør hver utlåner som gjør du et tilbud om å gi deg et anslag på hva den avsluttende kostnadene skal være og sammenligne långivere.


3. Kontroller at er vilkårene i finansiering hva du ønsker. Hvis du vil ha en variabel rente, deretter få en. Hvis du er mer komfortabel med en 5 år fixed rate, deretter kontrollerer du at du ikke får snakket inn i settling for noe mindre. Du kan ikke refinansiere så ofte du vil, så du vil være sikker på at du gjør det riktig, fordi en gang din gjort, du er låst i.


Dra nytte av Internett og gjelder for mange forskjellige boliglån selskaper som vil gi deg flere tilbud. Gjør dette for å sikre at du kan sammenligne tilbud fra mange forskjellige selskaper i stedet for å ta en sjanse til å få hva du ikke ønsker.

No comments:

Post a Comment