Friday, December 21, 2012

Kjøpe et hus? Hvor mye hjem kan du råd til?

Kanskje har du hørt av ekspert råd at din gjeld til inntekt ratio ikke bør være mer enn 36 prosent av totale inntekten. Men vil du virkelig vite hva det betyr, og hvordan långivere vil se på dine finansielle historie for å avgjøre om eller ikke å utvide du et boliglån? Hvis du trenger hjelp til å finne ut din gjeld til inntekt ratio, bare Følg retningslinjene nedenfor, og snart vil du vite om du er i en posisjon til å søke om et boliglån.


Din gjeld til inntekt ratio er mengden av månedlige gjeld du betaler i motsetning til hvor mye inntekt du har kommer inn. Start ved å finne den enkle delen-din inntekt. Hvis du er på en strukturert lønnsslipp, så det vil være enkelt-bare beregne dine månedlige lønn. Hvis du arbeider med en provisjon eller annen type varierende inntekt, sum den siste seks måneden inntekter og dividere med seks.


Nå må du finne din månedlige gjeld. Du bør summerer din bil betaling, betaling med kredittkort (bruk minimumsbeløpet betalinger for denne beregningen, selv om du betaler mer), andre månedlig gjeld — for eksempel barnet støtte betalinger-sammen med anslått mengde nye boliglån betalingen.


Nå, ta summen av din gjeld betalinger og dividere det av din inntekt, og du vil ha din gjeld til inntekt ratio. De fleste långivere vil du se ikke være høyere enn en 36 prosent gjeld til inntekt ratio, selv om det er noen få unntak.


Hvis du finner det din gjeld til inntekt ratio er så høy at du ikke kanskje kunne kvalitet for et boliglån, bør du prøve å betale ned noen av det før du søker din lån. Dette vil ikke bare bedre sjansene for et boliglån, men det vil også sikre at du kvalitet for en med bedre renter og vilkårene.

1 comment:


  1. Ryan har vært en glede å jobbe med. Han er veldig profesjonell, lydhør og oppmerksom på lånebehovene dine. Jeg vil anbefale ham til alle som er på utkikk etter en pantelåner. {Atlasloan83@gmail.com / whatsapp +1 443 345-9339} fra Marie NSW

    ReplyDelete