Saturday, December 1, 2012

Dårlig kreditt boliglån - hva du skal se etter

Hvis du har mindre enn perfekt kreditt, og er ute etter å få godkjent for et boliglån, vær forsiktig så du ikke gjør noen felles, kostbare feil. Når du arbeider med sub-prime boliglån långivere eller dårlig kreditt boliglån långivere, er mange mennesker utnyttet på grunn av deres iver etter å få godkjent.


Velge og slo seg ned på en pant långiver eller boliglån megleren er en svært viktig avgjørelse. Kontroller at du ikke gjøre feil som du vil angre senere.
Spør deg selv, boliglån megler eller utlåner disse spørsmålene før du signerer på den stiplede linjen:


1.Er det en forhåndsbetaling straff på lånet? Be om dette så snart du blir fortalt du er godkjent. En 6 måneders forhåndsbetaling straff er trolig ok, men 1 år eller to år? Over 1 år er for langt. Finn ut hvor mye forhåndsbetaling straffen er. Kanskje det er ikke mye. Men hvis den finnes, mest sannsynlig å være så mye, at det ville tap hensikten med refinansiering lånet før straff tiden er oppe. Hvis du er får et boliglån med dårlig kreditt score, og gjør deretter ditt boliglån betalinger på tid, er det sannsynlig å være i stand til å refinansiere i 6 måneder til 1 år for en mye bedre rente. Du ønsker ikke vondt sjansene dine for å gjøre det med en tung forhåndsbetaling straff. Noen ganger vil meglere unnlater å fortelle deg om en.


2.Hva blir renten? Lyder opplagt, men lås ned nøyaktige tall. Ikke nøy deg vage svar på dette. Meglere kan love deg en lav rente, men som det blir nærmere, ende opp låser deg fast med en mye høyere hastighet. Hvis du gjør en combo lån, 80/20, kan andre boliglån ende opp som en som har en rentesats som overraskende hopper opp som det blir nær lånet lukking. Prøve å forhandle frem en lavere rente, spesielt hvis du går gjennom en finansberegning megler, de vil vanligvis ha noen spille i dette området.


3.Er mitt boliglån megleren å være for pushy? Hvis du føler din megler er å være for pushy, kan det være noe i lån som ikke er i din beste interesse. Spør mange spørsmål, og ikke vær redd for å begynne å lete andre steder. Da får et boliglån, ønsker du ikke å være for stor travelt.


4.Kan jeg råd til betalingen selv jeg ikke er dugelig å refinansiere til en lavere pris innen 2-3 år? Mange mennesker får inn et sub-prime boliglån med en høyere rente, bare fordi de er glade for å få godkjent, bare for å føle seg kvalt senere, når de ikke kan refinance og få ut fra under høy betalingen. Hvis du ikke tror du kunne gjøre betalingen for minst de neste 2-3 årene med ikke noe problem, så du bør ikke få inn i lånet.


5.Hva er min avsluttende kostnader skal være, akkurat? Dårlig kreditt boliglån långivere og boliglån meglere vet at personen de utvider lånet til ikke har så mange alternativer. Disse långivere og meglere kan noen ganger ta nytte av det faktum av upping avgifter ved lukking. Kontroller at du ser hva alle av avgifter skal være skriftlig før du forplikte seg til lånet. Sammenlign disse avgiftene med andre långivere og sørge for at de er sammenlignbare. Hvis det er litt høy, kan du prøve å forhandle med boliglån eller megler. De vil vanligvis være i stand til å gjøre endringer der hvis de velger å.

No comments:

Post a Comment