Sunday, April 1, 2012

Nye konkurs lov vil ikke beskytte deg mot identitetstyveri

Nylig vedtatt av Kongressen med overveldende støtte, ble oddly kalt konkurs misbruk forebygging og Consumer Protection Act utformet for å eliminere "konkurs bekvemmelighet." Oppfattet problemet er at mange compulsive gamblers, kjøpere og narkotikabrukere ofte kjøre opp enorme gjelden på lett tilgjengelige kredittkort med ingen intensjon om å betale sine regninger. En relativt enkel konkurs innlevering til kapittel 7 av føderale Konkurs kode wipes all gjeld ren og gir debitoren en ny start. Studier ville foreslå at de fleste mennesker som lider faktisk fil for konkurs fra plutselige sykdom, JobbTap eller noen andre katastrofal hendelse, men loven ble sendt akkurat det samme, og skyldnere vil nå måtte betale tilbake i det minste en del av deres problemet gjeld når den nye loven finner sted i oktober 2005.


En bestemmelse i den nye loven ikke ble godt publicized er det faktum at loven gjelder for alle gjeld, inkludert gjeld som har påløpt gjennom tyveri av identitet debitors. Hvis noen stjeler din kredittkort og/eller førerkort, og kjører opp et stort beløp av gjeld ved posing som du, vil så du bli holdt ansvarlig for gjeld. Identitetstyveri er blitt et stadig større problem i de siste årene, men den nye lovgivningen bør gjøre alle oppmerksomme på problemet knyttet til identitetstyveri. Mens en besluttsom tyv kan sannsynligvis stjele noe, noen få enkle trinn kan gjøre det vanskeligere for noen til å stjele identiteten din.:


# Makulere dokumenter. Det er mange tyver som vil sortere gjennom søppel, på utkikk etter mottak av kredittkort, regninger og alle dokumenter som har din signatur. Hvis du kaster bort økonomiske dokumenter, makulere dem først. Shredders kan finnes på et hvilket som helst office supply store for en rimelig pris.


# Ikke gi ut ditt personnummer til hvem som helst med mindre det er helt nødvendig. Kongressen opprinnelig ment at personnummer ikke kan brukes som en nasjonal identitet tall, men gjennom årene har det blitt nettopp det. Hvis noen som du gjør forretninger ber du om nummeret ditt, kan du spørre på om det er helt nødvendig at de har. Kan ikke være nødvendig å gi nummeret. En tyv kan oppnå mye informasjon om deg hvis de har personnummer. Bevare den nøye.


# Ikke bære mer kredittkort med deg enn det som er nødvendig. Det er sjelden nødvendig å bære 20 kredittkort i lommeboken eller vesken. Gå gjennom dem og se om du ikke kan holde noen på et trygt sted i hjemmet.


# Sjekk kreditt-rapporten én gang i året, og se etter mistenkelige oppføringer. Det tar vanligvis nesten et år for noen til å finne ut at deres identitet har blitt stjålet. Se opp for lån eller store kjøp at du ikke husker å gjøre.


# Aldri gi ut personlige finansielle opplysninger, spesielt kredittkortnumre, til noen som du ikke vet på telefon.


Noen enkle trinn, praktisert regelmessig, kan du beskytte deg mot identitetstyveri. Enda viktigere, kan disse trinnene beskytte deg fra å måtte betale tilbake tusenvis av dollar av gjeld som noen tyv kan kjøre i ditt navn. Identiteten din er den mest verdifulle ressurs. Beskytte den nøye.

No comments:

Post a Comment