Monday, June 11, 2012

Forbrukeren Credit 101 - hva du absolutt trenger å vite

Det er mange gratis kreditt rapporter tilbud på Internett disse dager. Kreditt-rapporten er i utgangspunktet din finansielle CV, så sørg for at den er korrekt og beskyttet fra hackere eller blir tyveri. Kredittvurdering er hva åpner og lukker disse tilsynelatende magisk finansiell dører. Hemmeligheten til kreditten din poengsum er funnet i kreditt-rapporten. Kreditorer bruke kreditt-rapporten til å finne ut om du er kvalifisert eller ikke for gode tilbud de tilbyr som "gratis kreditt-rapporter" eller "Stor lave priser på godkjenning!" osv. Kreditt-rapporter brukes ikke bare for utlån penger, men det hjelper også i økonomi fra bank og boliglån lån.


Hva er forbruker kreditt-rapporten?
En forbruker kreditt-rapporten er et dokument, som gir faktiske opplysninger av en persons kreditt betalingsloggen. Med andre ord inneholder den personlig og kreditt, setninger, omdømme og din livsstil. Den forteller også om du har blitt saksøkte, arrestert eller arkivert for konkurs. Det fortelle ikke bare ditt personnummer id eller adresse bevis, men forteller også din kreditt-utsagn som hvordan sedvanlig du er i å betale din gjeld, kredittkort-rapporten og historien om bankkontoutdrag.


Å vite hva er i kreditt-rapporten skal være den første skrittet du bør ta før du prøver noen form for finansiering. Kreditt byråer eller kreditt rapportering organer er i bransjen for å samle informasjon om en persons kreditthistorie. De samler inn informasjon om kundenes økonomiske situasjonen fra forskjellige kilder, inkludert banker, sparing og lån, kredittkortselskaper og andre finansinstitusjoner. Det er mange kreditt byråer i USA, men bare noen viktigste de. De tre er trans union, experian, Equifax og. Gratis credit reports fra kreditt rapportering organer er tilgjengelige avhengig av situasjonen og staten der du bor. Forbrukeren rapportering selskaper selge informasjonen i rapporten til kreditorer, forsikringsgivere, arbeidsgivere og andre virksomheter som bruker det til å evaluere programmene for kreditt, forsikring, sysselsetting eller leie et hjem.


Arbeidsgivere ofte se etter bakgrunner på søkere og få consumer reports under deres sysselsetting. Noen arbeidsgivere bare trenger en søker eller ansatte forbi kreditt poster; andre ønsker drivende poster og kriminell historie. Disse er det, som hver arbeidsgiver går for før rekruttere en ansatt. Finne veien gjennom labyrinten av kreditt er ikke så vanskelig som det kan først virke.


Nøyaktigheten av betalinger med kredittkort gjeld, alle typer regninger og lån nedbetaling historie gjenspeiler kreditt-rapporten. God kreditt rapporten spiller en viktig rolle i en sikker og lykkelig økonomiske liv. Kreditt-rapporten er det viktigste dokumentet som bekrefter din økonomiske stående i dag. Det er også det mest autentiske beviset på hvor godt du klarte din økonomi på fortiden. Anta at du bruker for en fersk lån og kreditt-rapporten spiller en svært viktig rolle for deres rett deretter. Du kan få kreditt-rapporter gratis fra kreditt byråer. Hvis du finner eventuelle tvister eller problemet i kreditt-rapporten kan du rette dem ved å kontakte kreditt byråer. Kreditt-rapporten er en av mest tilkjent finansielle dokumentene som hver person skal ha.

1 comment:

  1. LÅNETILBUD !!! Har du noen gang tenkt på å gjøre et lån fra et anerkjent selskap? Så du etter et lån og nekte fra din lokale bank? Gratulerer Du er på rett sted å tilby dette lånet, Welfare Financial Corporation er en løsning på dine økonomiske problemer. Du kan få et lån med en rask overføring, og uten noen skuffelse, gjelder lånesøknad for selskaper og alle personer over 18 år. Interesserte personer må kontakte for ytterligere informasjon på e-post: welfarecorporation@gmail.com

    TJENESTER INKLUDERT:
    * Personlige lån (sikret og usikret)
    * Forretningslån (sikret og usikret)
    * Oppussing av hjemmet (sikret og usikret)
    * Investeringslån (sikret og usikret)
    * Andre lån

    Interesserte personer Ta kontakt med oss på e-post: welfarecorporation@gmail.com

    ReplyDelete