Friday, June 22, 2012

Trinn To Financial Freedom

Økonomisk frihet er makt til å gjøre hva du vil med livet ditt uten å være evig bundet av mangel på penger og over burdened av gjeld. Dette verdt målet kan oppnås ved enhver gjennom nøye planlegging og utholdenhet. Gjør du følgende:


Betale deg selv først
Kontrollere kostnadene
Komme fri for gjeld
Bygge et alternativ fond
Bli en informert investor
Gi


Å oppnå økonomisk frihet er en gradvis prosess som vil skje implementering av disse enkle trinnene i livet ditt.


Betale deg selv først
Hver lønnsslipp, beholde noen av pengene dine for deg selv og holde den. Det tar penger å tjene penger, så går det gamle ordtaket. For å oppnå økonomisk frihet, må noen seedet penger som kan vokse til en betydelig hekker egg.


Ta en prosent eller et fast beløp fra hver lønnsslipp og legge den til din ætt penger, minst 10%, hvis mulig. Dette er din investering penger. Ikke bruke den til noe annet. Hver lønnsslipp Sørg for å betale deg selv først. Du vil snart ha midler til å begynne å tjene lønnsom investeringer med tid og utholdenhet. Du vil bli en utlåner og ikke en låntaker. Reinvestere alle fortjeneste og utbytte for å maksimere veksten av hekker egg.


Kontrollere kostnadene
Kontroller at kostnadene er mindre enn inntektene. Når du befinner deg i et hull, er den første tingen å gjøre å slutte å grave. Du må kanskje opprette og følger et budsjett.


Lage et budsjett er enkelt; etter det kan være vanskelig. Starte våre ved å spore din nåværende utgifter vaner. Besøk www.financesoftware.net for programvare som kan hjelpe deg. Oppsummere kostnadene i generelle kategorier som mat, klær, underholdning, osv. Deretter kan du bestemme hvilke kategorier som du kan klippe ut, og med hvor mye. Fortsette å holde orden på utgiftene og gjøre ditt beste for å holde seg innenfor begrensningene du har definert for deg selv.


Komme fri for gjeld
Gjeld er dårlig, "den som låner er Slaven for utlåner", og ingen av oss ønsker å være en slave. Det er noen gjeld som kan være nyttig, for eksempel business gjeld å øke fortjeneste, hjem boliglån og bil lån. Unngå eventuelle andre lån, selv betale kontant for bilen hvis mulig.


Øke størrelsen på betalinger du gjør. Plukke kreditor som belaster høyeste interesse og øke at betalingen av så mye som du kan. Når denne kreditor betales, ta betalingsbeløpet og bruke den på neste kreditor. Fortsett denne prosessen inntil alle er betalte seg. Ødelegge, og Lukk alle eller de fleste av dine kredittkortkontoer.


Bygge et alternativ fond
Livet er fullt av uventet overraskelser; bilen bryter ned, ovn mislykkes, vi miste vår jobb, osv.. For å forhindre disse sporadisk hendelsene avspores dine finansielle planer, trenger du penger bare for nødhjelp. Dette vil hjelpe deg å unngå låne eller dipping i din ætt penger.


Hver lønnsslipp, ta en prosent eller et fast beløp av penger og putte den i din contingency fondet. Som penger i dette fondet vokser, vil du ha sjelefred som kommer fra å være bedre forberedt for livets lite overraskelser. For livets store overraskelser, kjøpe forsikring.


Bli en informert investor
På denne dagen og alder, er det uendelige muligheter for investeringer som kan gjøre eller taper du penger. For å tjene penger og ikke tape penger, må du starte utdanne deg selv.


Som en start er her noen konsepter som det vil være bra for deg å vite. RETUR er hvor mye profitt du sannsynligvis til å gjøre på en gitt investering, vanligvis uttrykt som en prosentandel eller et område av prosentverdier. RISIKOEN er muligheten for at noe dårlig skjer, som å tape penger. En SVINDELTYPE er en falsk investering anledning presentert av lyver tyver som prøver å stjele pengene dine. DIVERSIFISERING er strategien for ikke å ha alle eggene i en kurv å spre og minimere risikoen. En INVESTERINGSSTRATEGI er en langsiktig tilnærming til å tjene penger. Besøk www.financesoftware.net for mer investering ideer og relatert programvare.


Gi
Begynner å gi bort noen av pengene dine. "For overhodet en mann sσr, at skal han også høste." Hvis du er religiøse, kan du gi til religion. Hvis du ikke, og deretter gi til fattige, eller til appellerer "save the earth", eller uansett noble forårsake til deg.


Ikke bare å gi hjelp ledig du fra det mentale og emosjonelle grepet av penger, Gud selv vil sjenerøst svare på mer enn betale tilbake hva du har fritt og joyfully gitt bort.


Konklusjon
Du kan gjøre det skje. Etablere strategi og hold deg til den. Implementere alle disse trinnene i ditt liv og din økonomisk frihet kommer snart:


Betale deg selv først
Kontrollere kostnadene
Komme fri for gjeld
Bygge et alternativ fond
Bli en informert investor
Gi


Nå, du er på vei.


Copyright © 2005 Richard Pullman

No comments:

Post a Comment