Saturday, June 16, 2012

Hva mamma aldri fortalte deg om Business kredittkort

Du kanskje har sett mamma bruke et kredittkort mange ganger på matbutikk, på kjøpesenter, eller betale for gass på lokale praktisk store. Men hun noensinne forklare du forskjellen mellom en personlige kredittkort og kredittkort virksomhet eller noe i det hele tatt om et kredittkort for business?


Til å begynne med, kan du bruke din virksomhet kreditt til alle business kjøp som godtar kredittkort akkurat som en personlige kredittkort. Så, de er det samme på samme måte som du kan kjøpe elementer. Men et visittkort kreditt er utstedt basert på selskapets kredittvurdering i stedet for ditt eget personlige kredittvurdering. Visittkort-kreditt har også forskjellige utgifter kontroller som begrenser bruken for ulike typer handel kategorier eller kontanter trekker seg fra en ATM apparat.


Et kredittkort for business leveres også med informasjon om dokumentbehandling og reporting services for å drive virksomheten effektivt og vet også hvor pengene er brukt.


Mange visittkort kreditt har også noen andre flotte funksjoner som personlige kredittkort holdere ikke får fordelen som inkluderer forsikring og -rabatter som er relevante for virksomheten din.


Det er også flere fordeler når du bruker et visittkort i kreditt som personlige kredittkort ikke gir til sine bærere. De nytte av selskapet ikke bare seg selv, men også kortholderen. Disse fordelene omfatter, business kredittkort er tryggere å bære enn penger, er billigere enn å gjøre bankoverføringer eller sende sjekker, gjør firmaet til å kontrollere forbruket av hver kortinnehaveren, og kan også konsolidere betalinger. Når du tenker på disse fordelene, vil du innse at et visittkort kreditt kan lagre selskapet penger og gi de ansatte som trenger penger til å funksjonen bedre i sine roller som partnere, salg personer eller bare eiker personer for din bedrift.


For administrasjon, et visittkort kreditt vil gi deg mer informasjon slik at du kan analysere hvordan din bedrift bruker penger, hjelp med budsjettering, hjelpe med å identifisere innsparinger muligheter, og selv forhandle bedre priser med leverandørene, mens å hjelpe du å gjennomføre din virksomhet utgående midler og din foretrukne leverandør retningslinjer.


Det finnes mange måter en kredittkortinnehaver virksomhet kan bruke sine kredittkort. For deg som reiser, kan business kredittkort brukes på hoteller, restauranter, Bilutleie etater, jernbanestasjoner, flyselskaper, reisebyrå kostnader, utenlandsk valuta og reisende sjekker. For kjøring, kan et kredittkort for virksomhet brukes til drivstoff, vedlikehold, reparasjoner, overbelastning kostnader og bøter. For telefoni brukes et visittkort kreditt for mobiltelefoner, og business telefon regninger og telekort. Rundt omkring på kontoret kan en kreditt visittkort brukes til å kjøpe ro og office materiell, blant annet office eller business utstyr. Detaljhandel forretnings-kjøp kan også gjøres med et business kreditt inkludert ikke bare lokale butikkene, men også postordre, telefon og Internett-kjøp. Du kan selv får kontanter trekker seg gjennom din bank eller ATM apparat hvis autorisert av selskapet.

No comments:

Post a Comment