Thursday, June 7, 2012

SBA lånet: Kvalifiserende og bruke del 1 av 2

I denne første delen av denne todelt artikkelen vil vi diskutere noen av de generelle krav og program-prosedyrene som er involvert i å anskaffe en SBA lånet.


Ifølge føderale regjeringen forskning gi små bedrifter med 75% av netto nye jobbene lagt til Amerikas økonomien. De har også ansatt fullstendig one–half av Amerikas privat sektor arbeidsstyrke. 99.7% av alle arbeidsgivere i USA er små bedrifter. Disse statistikkene gjør en sterk sak for eksistensen av en føderal organisasjon som er dedikert til å fremme og spredning av små bedrifter i dette landet.


I 1953 opprettet myndighetene i USA Small Business Administration (SBA) som en måte å hjelpe gründere i forming vellykkede småbedrifter gjennom regjeringen garantert lån. Mens SBA gjør mange småbedrifter lån selv, er dens viktigste funksjon å garantere småbedrifter lån gjort av private långivere.


De fleste SBA lån er sikret gjennom en av SBA mange lisensierte partnere landsomfattende. I tillegg til å opprette utlån retningslinjer for samarbeidspartnerne sine, sikrer SBA også rimelig lånebetingelser ved garanterer store deler av lånet i en låntaker standard. Grunn av redusert ansvar som følger av SBA, er utlåner i stand til å tilby bedre renter og alternativer til bedrifter i de tidlige stadiene av utvikling.


Før vi får altfor begeistret for potensielle fordelene av SBA lån, kan det være lurt å første snakk om som potensielt kan kvalifisere deg. Størrelsen på din bedrift åpenbart spiller en stor rolle i å sikre en SBA lånet; tross alt, er dette om 'småbedrifter'.


Hvis du kjører et produksjons-selskap, det er mulighet å ha opptil 1 500 ansatte arbeider for deg og fortsatt kvalifisere for en SBA lånet. På den annen side, avhengig av hvilken produksjon du gjør, kan det være mer sannsynlig at du vil være begrenset til 500 ansatte for å kvalifisere seg for lån vurdering.


For enkelte bransjer, kan den SBA utlåner se på firmaets gjennomsnittlig inntekt. For eksempel hvis du kjører en engros eller retail business, gjennomsnittlig årlig salg siste tre år kan ikke overskride $6 til $29 millioner, avhengig av typen virksomhet du eier. Byggefirmaer må falle i $12 millioner til $28,5 millioner rekkevidde. I utgangspunktet, hvis du gjør for mye, du er vurdert for 'stor' du trenger en SBA lånet. Det er også svært viktig at du kjører en uavhengig eide for-profit organisasjon hvis du vurderer SBA lån.


Hvis du fortsatt kvalifisert holde lesing.


Når begynner søknadsprosessen SBA lånet, krever din utlåner at du har noen spesifikk informasjon klar. Det første dokumentet du trenger er din business profil; Dette bare beskriver typen virksomhet du kjører, din årlige inntekter fra salg, hvor mange personer som du bruker for øyeblikket, og hvor lenge du har vært i bransjen. Du må også gi en forespørsel om banklån. Dette er en beskrivelse av hvordan pengene du trenger, og hvordan du har tenkt å bruke den. Som med alle lån, må du gi sikkerhetsstillelse. Være forberedt på å forklare hvordan du har tenkt å sikre lånet.


Den viktigste informasjonen du vil måtte gi er den selskapets årsregnskap for de siste tre årene. Disse inkluderer: balansere setningen, resultatregnskapet og erklæring om kontantstrømmer. Som eier av virksomheten, må du gi ikke bare personlige kontoutskrifter, men også årsregnskapet av andre individer som holder 20% eller mer egenkapital i selskapet. De fleste långivere vil også be om personlige selvangivelse for de siste tre årene.


I den neste delen av denne artikkelen, ' SBA lån: alternativer, fordeler og långivere, vi vil ytterligere undersøke hva slags lån alternativer er tilgjengelige, og de er mest fordelaktige for hva slags bedrifter. Til slutt, vil vi diskutere ulike typer SBA långivere.

No comments:

Post a Comment