Friday, June 29, 2012

Reparere Credit som en økonomisk ekspert

Hvor mange ganger har du vært scammed av reklame og selskaper som sier at dårlig kreditt, ingen kreditt, konkurs eller skilsmisse er greit?


Sannheten i saken er at det er greit. Å ha dårlig kreditt kan herje din livsstil. I dagens samfunn snakker din kreditt til deg. Det er hvordan du er sett og vurdert.


Om du prøver å kjøpe en bolig, refinance en Hjem, søke om et kredittkort, selv en mobiltelefon, vil det være nødvendig å ha tilfredsstillende kreditt. Det er imidlertid noen legitime selskaper som spesialiserer seg på arbeider med enkeltpersoner med dårlig kreditt.


Fall ned til dette er at du lider av svært høye renter og lav utlån beløp. De fleste individer med dårlig kreditt opt for å dra nytte av disse muligheter, som vanligvis føre til mer gjeld og kreditt ikke repareres.


Administrere din kreditt er nøkkelen til dine økonomiske suksess. Det finnes ulike programmer tilgjengelig for å hjelpe deg å forstå, administrere og reparere credit. Men kommer disse programmene til en kostnad.


Du kan velge for å forfølge dette målet selv, med ut ved hjelp av en profesjonell. Dette alternativet vil spare deg for penger og hjelpe du få god kunnskap om din kredit og hvordan du behandler den.


I all ærlighet, er det ingenting som en kreditt reparasjon byrå kan gjøre for å reparere credit; at du ikke kan gjøre selv.


Her er noen grunnleggende trinnene for å reparere kreditt:


* 1. Det første skrittet til å reparere kreditt er å bestille en kopi av kreditt-rapporten. Du kan få en kopi av kreditt-rapporten, ved å kontakte de tre store kreditt byråer:


Equifax kreditt Information Services, Inc
Postboks-740241
Atlanta, GA 30374
1-800-685-1111
www.Equifax.com


Experian kreditt-informasjon
Postboks-9532
Allen, TX-75013
1-888 397 3742
www.Experian.com


TransUnion
Postboks-2000
Chester, PA 19022
1-800-916-8800


www.TransUnion.com


* 2. Det andre trinnet er å kontrollere kreditt-rapporten for unøyaktig informasjon; eksempel: samlinger eller gjeld som har blitt betalt og aldri oppdatert.


Du kan også sjekke for unøyaktig kostnad beløp, og like elementer. Dette er vanlig feil gjort av kreditt byrået og eller kreditor. Hvis du er klar over eventuelle feil, kan du umiddelbart tvist informasjonen med kreditt-bureau. De vil utføre en undersøkelse og har oppdatert informasjonen.


* 3. Det tredje trinnet er å unngå mer gjeld. Det er viktig ikke å overskride over budsjettet. Din totale gjeld må ikkje vere over over 45% av inntekten. Dette inkluderer, gjeldende levende utgifter, kredittkort, bil lån og personlige utgifter, eksempel: mobiltelefoner, personsøkere, osv.


Denne listen inneholder bare noen få av de mange skritt du kan ta for å reparere credit. Klok scenariet å ta er å administrere din kreditt og ikke la det bli skadet.


Faktum er at reparere kreditt vil ta tid og krefter. Men vil å komme tilbake på sporet gjøre alle dine hardt arbeid og tidsbruk verdt det.

No comments:

Post a Comment