Tuesday, June 19, 2012

Hvordan å spare penger For pensjonister

Spare penger for pensjonister kan være enkel eller vanskelig avhengig av din nåværende lønn. Hvis du er som 75 prosent av den amerikanske befolkningen, tjener akkurat nok penger i din nåværende jobb å møte din månedlige regninger, er det tid til å gjøre noen alvorlig tenke på hvordan du skal leve når du pensjonere.


Personnummer er ikke til å møte alle dine månedlige utbetalinger. Det vil si hvis revidert for personnummer, eller noen finnes form for det fortsatt når dagen av avgang kommer.


Her er noen tips om hvordan du lagrer i dag for din fremtid. Uansett hvor lite, eller hvor mye tjener du i dag.


Anslå hvor mye du må spare for å gi deg inntekt som du vet er nødvendig for deg å pensjonere i komfort.


Eksperter foreslå at du trenger en inntekt lik omtrent 75 prosent av gjeldende ta hjem betaling. Pass på å anslå en økning i inflasjon som har historisk sett vært omtrent 5,3 prosent per år.


Regne ut hvor mye av din nåværende lønn trenger må lagre hvert år for å oppnå målet ditt avgang ved å telle bakover fra året du har tenkt å fjerne for å se hvor mange år har før avgang. Inkluder muligheten for å være på et fast inntekt for så lenge som 20 eller 30 år. Avhengig av hvor mange år du har inntil pensjonering en US Treasury obligasjon som garanterer seks prosents andel kan betraktes, mens aksjer kan ha potensial for en mye høyere gå tilbake, men har en mye høyere risiko for tap.


En økonomiplanlegger, aksjemegler eller en revisor, kan tilby veiledning, ekspertise og tilgang til kunnskap om nesten alle typer investering eller avgang planlegging bekymringer.


Fordelt pengene dine på en rekke investeringer. Noen vil ha fremgang mens andre kan mislykkes.


Sette opp et automatisk utkast fra bankkontoen din fra din lønnsslipp slik at en del av din inntekt går direkte til din avgang midler. Betale store gjeld, for eksempel hjemme boliglån, college lån og andre betydelige kontantstrømmen avløp, så raskt som mulig.


Om mere beskjed besøk:
http://www.apluswriting.NET/Finance/retire.htm

1 comment:

  1. Kjære lånesøkere

    Du i noen økonomiske vanskeligheter? Ønsker du å starte din egen bedrift? Dette lånefirmaet ble etablert menneskerettighetsorganisasjoner rundt om i verden med det ene formål å hjelpe de fattige og mennesker med økonomiske vanskeligheter i livet. Hvis du vil søke om et lån, kom tilbake til oss med detaljer under e-post: elenanino0007@gmail.com

    Navn:
    Kredittbeløp som kreves:
    Lånetid:
    Mobilnummer:

    Takk og Gud velsigne
    TILLIT
    Elena

    ReplyDelete