Sunday, June 24, 2012

Guide til boliglån I Storbritannia

Planlegger å ta den første boliglån eller n-te boliglån av livet? Å bli selvtilfreds i prosessen kan være farlig. Det faktum at du kan lavmælt som en triviality, kan bli akilleshæl.


Strenge årvåkenhet vil være nødvendig for å jage bort untoward konsekvenser på fremtiden. Boliglån er et rettslig begrep med en tung innvirkning på økonomi av låner. Uvitenhet om loven er ingen unnskyldning. Det er hyppige endringer i boliglån markedet med konstant tilføyelser og slettinger i reglene som styrer boliglån. Reglene som var utbredt noen tiår siden kan ha blitt utdatert nå.


Forventer låntakere å ha gode ferdigheter i regler som er knyttet til boliglån vil være ikke var berettiget. De er allerede burdened med jobbene sine. Forsøk på å få kunnskap om kreditt kan avlede sine krefter til aktiviteter enn sine kjerneområder av operasjoner.


Imidlertid vil en grunnleggende kunnskap om kreditt være nødvendig for å redde seg selv fra hendene på scheming långivere.


Uavhengige finansielle rådgivere gir viktig informasjon om kreditt. Råd gitt av dem er objektivt og ikke inclining mot en hvilken som helst bestemt utlåner. Uavhengige finansielle rådgivere gir råd om generell boliglån, samt bestemte boliglån til å håndtere spesifikke krav. Tilknytning av uavhengige finansielle rådgivere, som representerer uavhengige finansielle rådgivere hele Storbritannia hjelper låntakere finne en lokal rådgiver.


Mange ganger utlån organisasjoner tilbyr verdifulle råd i form av begrepet for nedbetaling, metode for lading av interesse, etc. Låntaker må imidlertid ha på grunn av skille mellom verdifulle råd og markedsføring av produkter.


Forvirring for de som tar boliglån ytterligere økning på grunn av den store skare av vilkårene knyttet til dem. Boliglån er tilgjengelige for praktisk talt alle formål og for ulike klasser av folk. De som kjøper hjem for første gang kan ha en første gang kjøperen boliglån. De som planlegger å dra nytte av egenkapital i de Hjem, men ikke betale tilbake beløpet mottas, kan ta en omvendt boliglån. Retten til å kjøpe boliglån henvender til rådet leietakere bare, som planlegger å kjøpe sine rådet hjem.


Neste beslutning skal gjøres er om hvor mye boliglån. Hvor mye boliglån vil variere med långivere og hvilken type boliglån tatt. Risikoen som er involvert i en pant avtale vil også bestemme hvor mye boliglån tillatt til låntaker. Mortgagors eller låntakere har å utvide en viss prosentdel av boliglån til utlåner som et innskudd. Mer er innskuddet, mer er hvor tendered som boliglån. Beløpet som skal gjengis som innskudd må ordnes før boliglån-prosessen er startet. De som ikke klarer å ordne innskudd kan ta et boliglån for 100%, der det kreves ingen innskudd.


Låntaker må du fylle opp et søknadsskjema for å få kreditt. De kan enten fylle skjemaet online eller gjøre en personlig besøk til utlåner. Noen långivere tilbyr rabatter for låntakere å bruke online.


En kopi av kreditt-rapporten fra de viktigste referanse-kredittselskaper, nemlig Experian, Equifax og må holdes hendig. Hvis det er uoverensstemmelser i kreditt-rapporten må deretter de være umiddelbart sortert ut.


Egenskapen er verdsatt for å bestemme hvor mye boliglån som mortgagor inngår en inntektsrelatert. Kostnaden av undersøkelser og verdivurdering skal bæres av mortgagor selv. Den som låner kan be om for en revaluering i tilfelle han føler verdisettingen er feil.


Pilar som boliglån er kommer til å stå er bygget i denne scenen. Det er forskjellige detaljer om boliglån som slags nedbetaling og interesse for å bli belastet skal bestemmes.


Én feil trinn i kreditt og du kan miste din hjem å boliglån. Om det er vanskelig å forutse fremtiden, kan en minst gi godt for fremtiden. Å gjøre godt informerte beslutninger kan hjelpe le cordon av syk effektene av boliglån.

No comments:

Post a Comment