Tuesday, June 12, 2012

Penny Stock Investing

Hva slags Penny Stocks


For alle nye for å investere i penny stocks, bør du først gjøres klar over forskjellene mellom disse micro-cap aksjer og mer konvensjonelt blue-chip og MC investeringene. I motsetning til å kjøpe aksjer i et selskap som Ford eller IBM store, stabil, du har å gjøre med spekulativ investeringer.


Penny Aksjer bokstavelig handel for pennies per aksje, eller for så mye som et par dollar. Skjønnhet penny stocks, selvfølgelig, er at noen ganger de 'vokse ' og bli MC aksjer, å multiplisere i verdi hundrevis av ganger og gjør mange svært rike.


Med penny stocks, også kalt mikro-bokstaver eller juniors, vil du se mye større pris volatilitet, og dermed større og raskere gevinster og tap i aktiva verdier. Det er nettopp denne volatilitet som trekker investorer til junior markeder, som en fint hakke kan gjøre deg hundrevis av ganger hva du kunne gjøre på større markeder.


Selvfølgelig, det er mer risiko enn å kjøpe obligasjoner, blue chips eller defensive aksjer - men denne ekstra risikoen er varmebehandlet med mulighet for å gjøre store gevinster.


De fleste penny stocks, men ikke alle, er ressursen eller teknologi selskaper som først solgt aksjer i et forsøk på å skaffe penger til leting eller produktet utvikling programmer. Mange selskaper har stor gjeld laster og nødvendigvis gjør ikke mer penger enn de taper.


Men det er potensial for en hovedversjon, eller enda mindre suksess i deres søken som ofte oppegger dramatiske pris klatrer, og dette er deres verdi der ligger.


Fortjenestepotensial


Moderne strategier Inc. eieren av http://www.pennystockinsider.com, har vært i bransjen for forskning penny stocks i mange år, og har blitt effektiv på å avdekke den beste investeringsmuligheter for small cap og de mest givende profitt situasjonene i penny stock markedene.


Det er flere måter å tjene på penny stock investeringer. Moderne strategier Inc. har avdekket de mest givende investering situasjonene.


Markedsføringskode aksjer - disse problemene kanskje har eller har ikke mye faktisk verdi. Arrangører generere interesse for disse typer aksjer i et forsøk på å drive aksjekurser høyere. Arrangørene eier store mengder aksjer og så de tjene mer penger, jo høyere aksjekursen reiser. Til slutt, de selge sine andeler i kampanjen, og Generer stor personlig fortjeneste. Deretter gå de videre til neste prosjekt, forlater opprinnelige aksjen og alle sine investorer bak. Uten arbeidet til promoter kommer markedsføringskode problemet snart styrter ned.


Dette er typen stock investor hører forferdelse historier om, fordi mange mennesker mister ofte en god del penger når de er naiv om markedsføringskode ploys. Imidlertid komme inn på en markedsføringskode lager tidlig i sin livssyklus, og holde et øye på handlingene til arrangøren kan være svært, svært givende. Det er som å ha en full tid lager promoter gjør alt i sin makt for å få aksjen priser på aksjer du eier å gå gjennom taket, og investorer som kommer tidlig kan gå for turen!


Teknisk prekursorer - ofte teknisk analyse kan avsløre mønstre i handel sykluser av penny stocks. Noen ganger er disse mønstre illustrerer utmerket kjøpe mulighetene, der den underliggende aksjen har en høy sannsynlighet for å flytte sterkt, og bare en lav sannsynlighet for nedadgående i verdi.


I tillegg er det noen ganger situasjoner der flere positive tekniske indikatorer kombinere samtidig for å vise at et problem er svært sannsynlig å øke sterkt i pris over en kort tidsramme, som angir at bestemte problemet er har utmerket investering potensial.


Grunnleggende styrke - grunnleggende involverer slike vilkår som inntekter, gjeld belastningen, eiendeler og mange andre. Det var lenge tenkt at inntektene ble store drivkraften bak aksjekurser, men moderne strategier Inc. har siden avviste denne teorien som det gjelder for penny stock selskaper. I stedet, avdekke beste mellomlang til lang sikt investeringsmuligheter må gjøres gjennom uttømmende analyse av selskapers konti. Investorer bør engasjere seg med selskapene som gjør mest penger, har den mest effektive management, og har å forbedre trender i alle faktorer av sine operasjoner. Bransjesammenligning og undersøkelse av viktige nøkkeltall stede hint om hvilke selskaper skal i tillegg til høyere aksjekurser.


Riktig fundamental analyse av penny stock selskaper vil vanligvis avdekke at det er om 2 eller 3 overlegen investeringsmuligheter ut av hver 100 selskapene som ble undersøkt. Disse 2 eller 3 utmerket selskaper representerer ofte bedre investeringer over 90% av aksjer på cap-markeder som NYSE.


Undervurdert situasjoner - noen ganger selskaper se deres aksje prisen lysbilde dramatisk. Det finnes tilfeller der denne nedgang i prisen har svært lite å gjøre med det underliggende grunnleggende og mer å gjøre med faktorer som generelle markedet svakhet renten øker, eller andre.


Muligheten finnes i slike situasjoner fordi aksjene er ofte urettferdig verdsatt og en retur til mer realistisk priser er uunngåelig. Det er ofte tilfeller hvor selskaper har mer penger på side per aksje enn deres aksjekurs, eller har prisen til inntektene prosenter så lavt som 5.0. Selv om det er mye mer å avdekke de beste undervurdert situasjonene, er dette grunnlaget bak konseptet.


Minimerte ulemper - ofte kombinasjonen av teknisk analyse og undervurdert situasjoner kan avsløre penny stock selskaper som har enorm opp potensialet, og har en svært lav sannsynlighet for nedadgående i verdi til noen betydelig grad.


Disse type investeringer er utmerket valg for penny stock investorer som er mindre risiko som er uønskede.


Spesielle merknader om Penny Stock selskaper


Penny stock selskaper endre navnene på mer vanlig enn andre offentlig børsnoterte selskaper, og er også underlagt mer lager-bytteavtaler og konsolideringer. I noen av disse hendelsene, aksjene i kontoen din som vil erstattes automatisk med riktig stock, med din megler og varsel vil bli levert til deg.


For eksempel, hvis du har eid 5000 aksjer i EXO og for hver 5 aksjer du skulle motta 2 aksjer av LOR, vil du finne din konto holdings re-adjusted for å gjenspeile 2000 LOR som kan handlet som normalt. Du vil ikke lenger ha 5000-EXO.


I sjeldne tilfeller kan en penny stock selskapet bli delisted. Dette betyr at aksjene vil ikke lenger handel på exchange, og hvis selskapet ikke få oppført på en annen exchange eller instated på en fremtidig dato, du kan være underlagt en tap av lik 100% av den totale investeringen hovedstaden. Men dette er en svært sjelden forekomst, og det finnes enkle måter å beskytte deg mot det som er regelmessig diskutert i moderne strategier Inc. publikasjoner. Delisting generelt blir en større bekymring for investorer som har tenkt å bruke en langsiktig (flere år) kjøp og hold strategi med penny stocks.

No comments:

Post a Comment