Monday, June 18, 2012

Viktigste av Irs liste over 2005 skatt svindel

Hvert år, viser IRS ulike svindel skattebetalere bli fanget opp i. Øverste 2005 svindel inkludere flere som manipulere lover som regulerer veldedige grupper, misbruke kreditt Rådgivningstjenester eller stole på refuted argumenter for å kreve skatt, fritak. Byrået er advarsel skattebetalere om veksten av identitet tyveri ordninger med noen særlig fet tyver selv utgir seg for å være agenter for IRS.


2005 Scam høydepunkter


1.-Credit rådgiving. IRS advarer skattebetalere være forsiktig med kreditt rådgiving organisasjoner som hevder de kan fikse kredittverdighet, fremme gjeld betaling avtaler eller lade høye gebyrer, månedlige gebyrer eller obligatorisk "bidrag" som kan legge til i gjeld. IRS Tax Exempt og regjeringen enheter divisjon har gjort Formelrevisjon credit rådgiving organisasjoner en prioritet, fordi noen av disse tax exempt organisasjoner som er ment å gjøre utdanning for lav inntekt kundene med gjeld problemer, er lading skyldnere store gebyrer, samtidig som den gir lite eller ingen rådgiving.


2. Identitetstyveri. Det lønner seg å Vær selektiv når det gjelder å avsløre personlig informasjon. Identitetstyver har brukt stjålne personlige data for å få tilgang til bankkontoene, kjøre opp kostnader på kredittkort og gjelder for nye lån. IRS er klar over flere identitet tyveri svindel som involverer skatter. I ett tilfelle sendt svindlere bankens kunder fiktive korrespondanse og IRS-skjemaer i et forsøk på å lure dem til å avsløre sine personlige økonomiske data. I et annet brukes fornærmende skatt preparers klientene for personnumre og annen informasjon til filen falske selvangivelse uten kundenes kunnskap. Noen ganger posere scammers som IRS seg selv. I fjor IRS stenge ned et skjema der gjerningsmennene brukes e-post til å kunngjøre til unsuspecting skattebetalere at de var "under tilsyn", og kan sette saker rett ved å avsløre sensitive finansiell informasjon på et offisielt utseende-webområde. Skattebetalere bør notere IRS ikke bruker e-post til å kontakte dem om problemer knyttet til sine kontoer.


3. "Krav av høyre" doktrine. I dette skjemaet, en skattebetaler filer en avkastning og forsøker å ta et fradrag lik hele beløpet av hans eller hennes lønn. Promotoren råder skattebetaler til å merke fradrag som "en nødvendig regning for produksjon av inntekt" eller "kompensasjon for personlige tjenesteytelser faktisk". Denne såkalte fradrag er basert på en misinterpretation av Internal Revenue Code, og har ingen basis i lov.


4. "Ingen gevinst" fradrag. -Skattebetalere prøver å eliminere deres hele justerte brutto inntekt (AGI) ved å trekke det etter planen A. Filer viser deres AGI under tidsplan A-inndelingen som kalles "Andre diverse fradrag" og kan festes en erklæring henvise til domstolen dokumenter og inneholder ordene "Ingen gevinst realisert."


5. Corporation Sole. Deltakerne søke om innlemmelse under påskudd av å være en "biskop" eller "overseer" av en manns, falske religiøse organisasjon eller samfunnet med ideen at dette gir enkelt fritak fra føderal inntektsskatt som en nonprofit, religiøse organisasjon. Når brukt som forutsatt, aktivere Corporation eneste vedtekter religiøse ledere til å skille seg lovlig fra kontroll og eierskap av kirke eiendeler. Men reglene har vært vridd på seminarer der skattebetalere belastet gebyrer på $1000 eller mer og feilaktig fortalte at Corporation eneste lover gi en "juridisk" måte å unnslippe betale føderal inntektsskatt, barnet støtte og andre personlige gjeld.


6. Offshore transaksjoner. Til tross for en crackdown fortsette enkeltpersoner å prøve å unngå U.S.-mva ved ulovlig skjule inntekt i offshore bank og megling kontoer eller bruke offshore kredittkort, wire transfers, utenlandske klareringer, ansattes leasing ordninger, privat annuiteter eller Livsforsikring for å gjøre dette. IRS fortsetter å forfølge aggressivt skattebetalere og arrangører involvert i slike fornærmende transaksjoner.


7. Null retur. Arrangører instruere skattytere å angi alle nuller på deres føderale inntektsskatt filings. I en vri på denne ordningen, Mappelagrere angir null inntekt, rapportere sine forskuddstrekk og deretter skrive "nunc pro Tunç" –– Latin for «now for da» ––on retur. IRS tar en svært dårlig visning av denne taktikken.


8. Sysselsetting skatt Evasion. IRS har sett en rekke ulovlig forsøk som instruerer arbeidsgivere ikke til å tilbakeholde føderale inntektsskatt eller andre employment skatt fra lønn utbetalt til sine ansatte. Slike råd er basert på en feil tolkning av delen 861 og andre deler av skatte-lov og har vært refuted i retten. Siste sakene har ført til dommer og domstolene har utstedt injunctions mot mer enn et dusin personer bestiller dem til å stoppe å fremme ordningen. Arbeidsgiver deltakerne kan også bli holdt ansvarlig for tilbake betalinger employment skatt, pluss straffer og interesse. Det er verdt å merke seg at ansatte som ikke har noe fratrukket fra deres lønn er fortsatt ansvarlig for betalingen av sine personlige skatt. Ansatte kan imidlertid saksøke arbeidsgiveren for skader.


Upassende skatt ordninger kommer og går, så 2005-listen er nokså standard ting med ett unntak. Spredningen av identitet tyveri ordninger er troubling, spesielt når tyver later til å fungere som IRS agenter. Være forsiktig der ute.

No comments:

Post a Comment