Thursday, June 21, 2012

Hjem lån og boliglån � utvalget kan være Bewildering

I år, når noen ønsket å kjøpe eller refinansiere et hjem, var valgene enkel. Kjøperen valgte enten et 15-års fast rente boliglån eller et 30-års fast rente boliglån. Det var det. Selvfølgelig, var det også dagene av tjue prosent ned betalinger, som seriøst hindret av mange amerikanere muligheten til å få lån som er nødvendig for å kjøpe sine egne hjem. I de senere år, mer fleksibel Utlånstyper har blitt tilgjengelig og ned betaling krav er avslappet. Det er nå langt flere valg av lån typer tilgjengelig for de som låner enn noen gang før. Det kan være en blandet fornøyelse, men som potensielle låntakere nå har å gjøre en enorm mengde lekser for å bestemme hvilken type lån kan være det beste valget. Valg av Utlånstyper som er tilgjengelige, kan være ganske bewildering, og feil valg kan koste potensielle låner tusenvis av dollar på sikt av lånet.


De standard 15 år og 30 år boliglån er fortsatt ganske populær. Hver gir stabilitet i en fast rente og en betaling som skal være den samme i løpet av livet av boliglån. Når renten er nær historiske lows, som de er i dag, fungerer disse tradisjonelle valgene godt for de fleste kjøpere. Kjøpere som finner en 15 år eller 30 år boliglån å være innenfor sine midler ville trolig ha nytte av får slike et boliglån nå.


I de senere år, som hjem prisene har økt raskere enn lønn, har utlån industrien opprettet mer fleksibel typer boliglån som er utformet for å hjelpe kjøpere som kan ha problemer med tradisjonelle lån skaffe finansiering. Disse typer lån har en tendens til å ha justerbar rente:


# Justerbar hastighet boliglån eller ARM, har en hastighet som justerer over tid, som stavet i boliglån-avtalen. Hastigheten på tidspunktet for synge lånet er vanligvis lavere enn for en tradisjonell boliglån, kanskje med én prosent eller så. Forskjellen er at hastigheten kan justere over tid som endringene i markedet. Lån avtale vil stave ut hvor ofte hastigheten kan endres, og hvor mye hastigheten kan endre på en gang. Avtalen kan også indikere en maksimal rentesats som kan bli belastet for lånet levetid. Disse typer lån er ideelle for kjøpere som ikke har tenkt å bo i deres hjem for mer enn et par år, eller kjøpere som kjøper i tider med høye renter, når det er en forventning om at prisene reduseres over tid.


# Konvertible boliglån er våpen som tilbyr en mulighet til å "konvertere" justerbar hastighet lån til fast rente lån etter en viss tid, som er fullt ut i lån avtale for kjøperen. Det er et gebyr for konvertering av boliglån, men gebyret er vanligvis mindre enn avgifter knyttet til refinansiering av boliglån helt.


# Two trinn boliglån tilby en innledende pris som er lavere enn satsen for fast rente boliglån for de første årene av lånet. Etter en angitt periode øker hastigheten til en fast sats. Dette gjør at kjøpere betaler mindre under de første årene av sine lån, når de kan tjene mindre eller trenger ekstra penger til møbler. Ulempen med denne typen lån er at økningen i renten kan være betydelig, og kan foreta betalingene unaffordable for noen kjøpere...


Dette er bare noen av typene lån som er tilgjengelige i markedet. Det er sannsynligvis dusinvis av varianter på ARM lån, og potensielle kjøpere bør studere deres alternativer nøye innvilge deg til et lån. Gjør retten valget kan lagre kjøpere tusenvis av dollar for lånet levetid. Gjør galt valget kunne forlate kjøpere med et lån som de ikke har råd til å betale. En liten tid brukt på forskning er tid vel brukt.

No comments:

Post a Comment