Wednesday, June 20, 2012

Gjeld og finansielle optimisme I Storbritannia fortsette

Med £ 1.3 billion pounds verdt av gjeld i Storbritannia, Skottland er Citizens Advice Bureau (http://www.cas.org.uk/) har ønsket velkommen en ny regning for å regulere långivere og beskytte låntakere fra å opprette un-repayable nivåer av personlig gjeld.


Konsernsjef Kaliani Lyle sa: "I år, borgere råd Bureaux har vært håndtere sak etter sak av vanlige mennesker som har vært lokkes til unsustainable gjeld."


"Den eksisterende lovgivningen - 1974 forbruker kreditt Act - er ganske enkelt altfor antiquated å beskjeftige seg med den eksplosive økningen i aggressivt markedsført kreditt som har funnet sted i løpet av det siste tiåret eller så."


Forbruker kreditt-Act er satt til fredløs renter som "extortionate", men det har vist seg for å være ineffektive som det ikke faktisk definerer hva regnes som extortionate.


Dette faller sammen med en undersøkelse som utføres av banktjenester watchdogs, i mistenkt MIS-salg av personlige lån og kredittkort på bank grenen nivåer. Etter fra BBCS virkelige historien program som åpenbart banker tilbyr store ansatte bonuser for å oppmuntre til salg av dyre lån, kredittkort og andre finansielle produkter. Ansatte ved Lloyds TSB ble vist for å ha oppfordret kundene å godta pengesummer som de ikke hadde råd til å betale tilbake.


Som? (http://www.which.net/) sa det antatt at det var tid industrien hadde en skikkelig debatt over salget incentiv strukturer. BBC også kritisert dyrt kostnaden av bankens betaling beskyttelse forsikring og hvordan kredittkort ble presset til kunder. Millar Graeme, av den skotske forbruker Council, sa: "Forbrukerne selv må opptre ansvarlig, og sikre at de ikke ber om penger som de ikke har råd til å betale tilbake."


Tøffere forskrifter innføre strengere standarder på de måten produktene selges, og bruk av finansinformasjon kvalifisert finansielle rådgivere og fra sammenligning webområder som Moneynet (http://www.moneynet.co.uk) kan bidra til å få de beste tilbud for forbrukerne og redusere risikoen for MIS-salg.


Uavhengige finansielle rådgiver, Alan Steele kommentert, "gjeld har alltid vært et problem for et mindretall av folk. En av de gjeldende problemene er vilje av bank ledere hånden ut lån og kredittkort, noe som betyr at denne minoriteten har økt, men fleste er coping med sine gjeld."


Det gjenstår for å se om nasjonen er optimistisk stemning, nylig gjenspeiles i en Mori undersøkelse utført for Prudential, i sin evne til å takle nivåer av personlig gjeld er lang eller kort sikt. Rapporten viste forbrukerne fortsatt mislykkes å lagre, med én av fem folk sier de hadde ingen planer om å øke de satt bort.


Jackie Ronson, av Prudential (http://www.prudential.com/), sa at mange mennesker viser sine disponibel inntekt som avtagende, og ennå de er glade for å opprettholde deres gjeldende nivå av gjeld, "Legg til at den fortsatte bekymringen om pensjoner i Storbritannia, og vi ser på folk som er sannsynlig å slite seriøst i pensjonisttilværelse."


Tilleggsressurser
Scotsman (http://business.scotsman.com/)
BBC (http://news.bbc.co.uk/1/hi/business/)

No comments:

Post a Comment