Monday, June 25, 2012

Hvor mye er dette hus i vinduet?

Med utgivelsen fra Storbritannias største boliglån viser Halifax, av sin nyeste huset prisen rapport for mai 2005, at prisene falt med 0,6% siste måned, og prisene falt bare 0,1% siden starten av året, banken sa at markedet er bredt flat. Nationwide imidlertid befridd dens undersøkelsen forrige uke, viser en 0,3% økning i mai. Kommenterer tallene for mars, Nationwide bekreftet at 0,6% fallet i eiendom verdier var den bratteste månedlige fall som de hadde sett for nesten 10 år, men bare noen få dager etter at Nationwide utgitt sin undersøkelse, Halifax rapporterte en 0,5% økning i mars priser. Boliglån sammenligning site Moneynet rapportert en svak økning i mars, først og fremst for huseiere høy inntekt. Mangfoldet av huset prisen undersøkelser tynner ut forbruker anerkjennelse av pålitelig medier; var bør du se etter nøyaktig og oppdatert informasjon?


Land registret rapporter (http://www.landreg.gov.uk/propertyprice/interactive/)
Alle Eiendomssalg fra England og Wales er logget av Land Registry, og så denne rapporten gir en svært omfattende kilde for bolig salg. Registret rapportene land kan gi nyttig informasjon for både for nasjonale og lokale sammenligninger. En ulempe, men at rapporten er bare kompileres hver tredje måned, slik at tallene utdatert selv før de utgis. For en liten avgift er en tilsvarende undersøkelse tilgjengelig for egenskaper i Skottland ved registrerer av Skottland Executive Agency (http://www.ros.gov.uk/index.html)


Regjeringen house price index
Dette er en nylig lanserte regjeringen undersøkelse i house price index, rapportert på månedlig basis. Ved hjelp av utlån informasjon fra omtrent 50 långivere, inkluderer dette en indeks for første gang kjøpere, i tillegg til tidligere eier okkupanter, innstillinger for region og UK indekser. Dessverre, som Land Registry rapporter, det er minst en to måneders etterskuddsvis i statistikken frigis. Mens regjeringen prøver å forbedre denne undersøkelsen, det er hemmet av begrensninger på informasjonen som ble oppgitt av långivere, og har blitt beskrevet til BBC av en talsperson for regjeringen som "litt mindre enn definitive index". Gjennomføringen av nasjonale egenskapen databasen, som er under utvikling, bør bidra til å gi bedre informasjon om egenskapstyper og utvidelse på informasjonen som er tilgjengelig for geografiske områder som commuter belter.


Boliglån långivere
Boliglån utlån selskaper som Nationwide (http://www.nationwide.co.uk/default.htm) eller Halifax (http://www.halifax.co.uk/home/index.shtml) gi vanlig undersøkelser som dekker hele Storbritannia i stedet for bare England og Wales. Disse er vanligvis tilgjengelige månedlig, og er basert på endelige prisen som er avtalt av deres boliglån-kunder, og dermed ignorerer andre långivere tall, og de 25% av kontanter transaksjonen huset salg. Nyttig i å gi øyeblikksbilder av eiendom markedet, selv om det ofte forskjellige långivere tallene motsi hverandres trender.


Pris sammenligningssider
Sammenligning nettsteder, som Moneynet (http://www.moneynet.co.uk/mortgage-research/index.shtml), gir en upartisk analyse av boliglån avtaler, sammen med en analyse av hva folk kjøper og låne i egenskapen. Informasjon fra disse områdene kan bli litt fordreid av spekulativ henvendelser der kjøp er aldri ment å være fullført, og ingen spor-post opprettes og vedlikeholdes på faktisk hus kjøpsbeløp.


Royal Institution of chartret inspektører (http://www.rics.org/default)
En undersøkelse fra den Royal Institution of chartret inspektører, basert på svar fra et lite antall instituttets medlemmer i England og Wales, viser inspektører tillit i huset markedspriser (stigende eller fallende), snarere enn det som faktisk skjer.


Egenskapen nettsteder
Rightmove (http://www.rightmove.co.uk/) bruker data samlet inn fra omtrent 35% av homes for sale på deres nettsted til å kompilere utvalg for undersøkelsen. Som halvparten av alle Storbritannias eiendomsmegler kjeder liste over de tilgjengelige egenskapene på Rightmove området, er utvalgsstørrelsen tilstrekkelig til å gi omfattende selgerinformasjon.


Samlet de ulike tiltakene kan alle gi potensielt nyttig informasjon for forbrukere, men det er for øyeblikket ingen definitively nøyaktig guide til UK huset prisen markedet. Forskjellige studier dekke forskjellige områder av boligmarkedet, og inneholder ofte motstridende resultater. Forutsagte framtidige trender er alltid underlagt mulig unøyaktigheter, og derfor bør ikke brukes som grunnlag for fullstendig nøyaktighet. Kjøper og selger beware.

No comments:

Post a Comment