Sunday, May 6, 2012

Bekjempe kredittkort gjeld med selv kontroll

Kredittkort gjeld er et stort sosiale problem i enkelte vestlige land. For å kvitte deg med kredittkort gjeld, er det best å erkjenne problemet som begge sosiale og individuelle problem.


Hvis du er overburdened med kredittkort gjeld, eller er i fare for å bli så, er det svært enkelt å se det rent som et enkelt problem, og en som du kan være lidelse både fysisk og mentalt. Bekymring og stress kan være stille marauders i fysiske og mentale velvære. Gjeld kan utvilsomt forårsake både bekymring og stress, ikke bare til debitoren, men deres nærmeste familie for.


Hvorfor skulle du bry deg om de sosiale årsakene til kredittkort gjeld?


Hvis du ønsker å overvinne problemet ditt kredittkort gjeld, vil du dra nytte av å fjerne noen av de sosiale påvirkninger. De er en stor innflytelse på måten du reagere, tenker og oppfører seg. Fjerne sosiale påvirkninger, og du kan ta en stor stride i din reise til å eliminere gjeld.


Jeg ikke, selvfølgelig, at fjerne røttene til kredittkort gjeld. Du kan ikke gjøre det. Hva jeg henviser til er å hindre sosiale påvirkninger fra gjennomtrengende du og tatt over livet ditt. Som enkeltperson har du rett til å motstå sosiale påvirkninger der de er skadelig. Den liberale, unfettered bruken av kredittkort er en innflytelse du vil dra nytte av å motstå.


Bare ved å være fullt klar over sosial påvirkning, har du gjort et viktig skritt. Du vil sannsynligvis være mer på vakt, og ved å hevde din individualitet, er det mer sannsynlig å overvinne eller hindre kredittkort gjeld problemet.


Hva er de sosiale årsakene til kredittkort gjeld?


Du kan tilbringe år analysere problemet kredittkort gjeld. Her er bare noen av påvirkninger på jobb i samfunnet rundt deg:


1. Kredittkort rente er høyt, fortjeneste kan derfor være høy. Banker og andre kredittkort utstedere er etter deres stykke at store premier, inkludert fra deg. De kan derfor rettferdiggjøre store markedsføring budsjetter for å få pengene dine. Jeg si med vilje ikke "få virksomheten din". Du motstå bedre hvis du tror "de er etter min penger."


2. Det er svært enkelt å få kredittkort, flere kredittkort faktisk. Utstedere av kredittkort gjør det enkelt for deg, hvis du har hatt noen gjeld problemer i siste. Hvis de synes å ta det lett, er det forståelig at deres kunder gjøre også. Men husk, de tar risiko-faktorer i betraktning når du angir rente. Det er derfor de er så høy.


3. Din venner, naboer og arbeidskollegaer vil sannsynligvis alle har flere kredittkort, snakke om dem og flash dem fra tid til annen. Som kan alle påvirke din egen holdning til kredittkort gjeld. 4. Avhengig av hvilket land du er i, kan din være et "har nå, betal senere" samfunn. Øyeblikkelig tilfredstillelse kan ha forrang over sunn fornuft. Hvis alle andre gjør det, sikkert må det være rett? Feil. Spesielt hvis renten er for høy.


5. Du ser andre folk kjøpe nye møbler, gå på eksotiske ferier eller gå til dyre restauranter hele tiden. Selv om du aldri vite hvis de gjør så videre kredittkort, vil du kanskje det samme. Men du ikke har umiddelbar penger, så hva gjør du? Hoppe på toget kredittkort? Det er hva din samfunnet kan skyve du mot.


Hvordan kan man motstå sosiale presset til å gi etter for kredittkort gjeld


Grunnet overveldende presset av kredittkort-samfunn, kan det være ganske en vanskelig oppgave, først, å endre din egen holdninger. Men ved å hevde din individualitet, kan du stadig eliminere sosiale condition. Det er virkelig et spørsmål om hvordan du tenker i bestemte situasjoner. Du er ansvarlig for måten du tenker, så alt du trenger å gjøre er hva er naturlig. Ikke hva alle andre synes å være å gjøre rundt deg, men hva er naturlig til deg som enkeltperson. Tror å beskytte deg selv, hevde deg selv, og å se økonomisk velvære.


Her er noen ideer for å hjelpe deg:


1. Uansett hvilken type lån du kan søke om, er du ute etter bare ett produkt, penger. Forskjellige typer lån er markedsført som separate produkter, i forskjellige pakker, men til deg, de skal være ett: penger. Pengene, er når du har det, alle samme kvalitet. En dollar er en dollar, en halvkilo er en halvkilo, en euro er en euro. Å ha engrained som upon selv vite du er like etter denne produktpakken, trenger du bare ser på pris. Kredittkort gjeld er veldig, veldig dyrt. Interessen tar penger fra deg, og reduserer dine eiendeler. Hvis du trenger et lån, du lavest mulig rentesatsen, en som ikke unødvendig igle dine eiendeler.


2. Et kredittkort bør bare brukes som en service til å betale hvis du har ingen kontanter på deg, og vite at du kan betale seg i balanse før renteomkostninger sparke i. Mange kort har en gratis renteperioden. Aldri bruke kredittkort som et lån utover den gratis perioden. Andre gjør, men du har ikke nødvendig å. Du kan eliminere at ideen helt. Du oppretter en ny vane som vil forbedre din finansielle situasjon, og motsette seg en gamle vanlige vane som til slutt vil skade din økonomi.


3. Planlegg all låne. Sitte ned og skrive ned hva du absolutt må kjøpe det neste året, og legge til hva du ønsker å kjøpe. Totalt kostnaden. Skriv ned et budsjett for hver måned, noe som gjør at du har ført opp alle dine vanlige utgifter som er løst, og uunngåelig, og de som det er litt fleksibilitet. Sammenligne det totalen med inntekt. Hvis du har et overskudd, kan du tenke på disse ekstra kjøpene du hadde i tankene. Hvis ikke, tror mer om dem ikke. Du kan ikke ha råd til dem, og har råd til ikke å låne.


Hvis du har en planlagt overskudd, kan så kanskje du få disse tingene du ønsket. Hvis du har råd til alle av dem, og det er mange elementer på listen, så glem om å få et lån. Vær tålmodig, motstå har nå betale senere syndrom. Du kan lagre interesse og kjøpe en bonus element med som senere hvis du må virkelig. Du er i en flott posisjon til å betale kontant. Prioritere ting du ønsker å kjøpe, og Legg merke til sine kostnader og deretter utarbeide en plan som du kjøper ett element om gangen, spredt over hele året. Hvorfor betale bankene kreditten, når du kan betale kontant? Du vil lagre ikke bare interesse, men kanskje få kontantrabatter. Kontanter gir deg kontroll. Med kreditt er du servil.


Hvis, på den annen side, er det bare én eller to dyrere varene du vil kjøpe, er det på tide å sammenligne alternativer og teste din løs. Hvis du lagrer din overskudd hver måned, kan du vurdere hvor lang tid det vil ta å ha nok til vare 1 og kanskje element 2. Er de virkelig inntrengende? Sannsynligvis ikke. Du kan kanskje lagre for en etter 4 måneder og 2 etter 9 måneder. På den måten får du inn i vanen med å lagre og leve av kontanter. Cash is king. Din økonomi vil begynne å se bra ut over tid, og du vil begynne å føle deg stolt av deg selv. Du vil føle deg i kontroll.


Husk også at ved å lagre, hvis en nødssituasjon kommer opp, du har kontanter på hånden i stedet for å gripe etter at dyrt kredittkort.


Du virkelig ikke kan vente og lagre? Det er synd, men nå sjekke ut alle lån kilder egnet for kjøpene tiltenkte. Få den beste planen, de beste renter, og bruke, med sikte på å bruke at lånet bare for hva det er ment og å betale det av i tidsskalaen i situasjon. I eksemplet ett år. Holde fast ved at disiplin, og kreditten din er fremdeles under kontroll. Og du har unngått avhengighet av dyre kredittkort.


4. Minn deg selv hver dag som du bare skal bruke kredittkortet ditt når du har ingen kontanter på deg, som en service, og du vil betale tilbake det før interesse begynner å avsette.


5. Også Minn deg selv hver dag som noen ganger er det godt, eller aften på krevd, å være at litt forskjellige, og å motstå sosiale presset. Tenk alle kredittkort lemmings kurs mot bratt, mens du slapper av i counting huset, teller ut pengene dine. Ekte penger; dine eiendeler. Uansett, det er flott noen ganger å være annerledes, det virkelig gjør du føler deg godt om deg selv.


6. Aldri, noensinne føler du at du må kjøpe noe, bare fordi en nabo eller venn har vært Rose om deres. Misunnelse og misunnelse er virus som minimere din individualitet, og i dette tilfellet kan skade din økonomi.


Motsette seg presset av kredittkort-samfunnet vil bli mye lettere når du har satt deg til det, og begynte å føle fordelene. Nyt prosessen, og du vil være en cash-konvertere for resten av livet ditt velstående.

No comments:

Post a Comment