Friday, May 4, 2012

Hjem egenkapital lån � forskning din utlåner nøye

Eiendomsmegling Prisene stiger over hele landet, og amerikanerne er å tappe inn i deres hjem egenkapital som aldri før. Amerikanerne tok ut $431 milliarder i Hjem egenkapital lån i 2004, og dette beløpet kan øke i 2005. Grunnene varierer; noen bruker pengene for oppussing, andre bruker pengene for å kjøpe fast eiendom, og noen tar omvendt boliglån for å nyte en bedre pensjonisttilværelse. Med rentesatser fortsatt nær historiske lows og oksen eiendomsmegling markedet fortsetter, er mer rov långivere inn utlån yrket.


De fleste långivere er ærlig og potensielle låntakere vil trolig ikke har problemer som er forårsaket av å ta ut et lån med en national bank. På den annen side, nyere, mindre og mindre ærlig långivere annonserer aggressivt og kan vekke oppmerksomheten ved å tilby uttrykk som virker mer fordelaktig enn de som tilbys av større banker. Noen ganger, disse termene lyd for godt til å være sant, og de ofte er. Her er et par ting å passe på når du tar ut et hjem lån:


# En lovet lav rente forsvinner"", bare for å bli erstattet med en høyere figur på kontrakten kl avsluttende tid. Låntakere, som forventes lukket akkurat da, og det, føler seg presset til å registrere og godta ofte høyere rente.


# Tidligere slå ikke er nevnt avgifter på programmet ved lukking. Igjen, ved å presentere disse tidligere undisclosed avgifter kl avsluttende tid, den som låner er presset til å signere.


# Tomme på søknadsskjemaet. Det er vanskelig å tro at en utlåner vil presentere et tomt skjema og forsikre låner at de tomme feltene fylles ut senere, men dette faktisk skjer, og låntakere faktisk logge slike avtaler. Husk at din signatur i skjemaet betrakte som din aksept av vilkårene, selv om vilkårene er fylt ut senere.


Disse problemene kan unngås ved å ta noen få enkle forholdsregler skritt. Spør om totale gebyrer og renter på forhånd. Informere din utlåner du fullt forventer å se de samme tallene på dokumenter ved lukking, og gjør det klart at du ikke vil registrere dokumenterer at staten ellers. Kontroller at du har gitt ærlig informasjon som utlåner. Nekte å undertegne alle tomme dokumenter. Disse tingene kan virke åpenbare, men når du lukker tilnærminger, låntakere pleier å få i en hast, så de er ivrige etter å få lukkingen ut av veien. Låne mot hjemme er ikke noe å ta lett; Hvis du signerer vite en rov dokument, kan du miste din hjem. ta den tiden du trenger.

No comments:

Post a Comment