Thursday, May 17, 2012

Small Business skatt kreditt - amerikanerne med funksjonshemminger Act

Mange små bedrifter klage når konfrontert med bekostning av samsvar med amerikanerne med funksjonshemminger Act. De fleste forstår ikke at det er en rekke skatt insentiver tilgjengelig for å oppveie kostnadene. Viktigere, kommer en skatt insentiv i form av en skatt kreditt, som er langt mer verdifulle enn et skattemessig fradrag når det gjelder å lage skatt besparelser.


Deaktiver tilgang for godtgjørelse


Hvis du gjør små bedrifter tilgjengelig for personer med funksjonshemninger, kan du ta en årlig skatt kreditt. Bedriften er kvalifisert hvis du tjent en million eller mindre året eller hadde 30 eller færre ansatte. Hvis du oppfyller denne testen, kan du kreve en skatt kreditt på 50 prosent av utgifter til maksimalt $5000. Siden dette er en skatt kreditt, er det trukket fra din totale skattegjeld.


For å kreve denne godtgjørelsesfradrag må utgifter betalt eller pådratt for å aktivere din virksomhet å overholde amerikanerne med funksjonshemminger Act. Utgifter kan inkludere:


1. Kjøp av adaptive utstyr eller endring av utstyr;


2. Produksjon av utskriftsmateriale i alternative formater som Braille eller lyd; og


3. Tegnspråk tolker til ansatte eller kunder.


Endringer i bygninger eller kontorer også kvalifisere deg så lenge to vilkår er oppfylt. Først, endringene kan ikke være bygging av noe nytt. Sekund, bygningen må ha vært i tjeneste før du 5 November 1990.


Barriere fjerning skattemessig fradrag


Alle bedrifter kan ta en skattemessig fradrag for utgifter pådratt for å fjerne fysisk, strukturelle eller transport barrierer for funksjonshemmede personer på arbeidsplassen. Denne skattemessig fradrag bærer ingen begrensninger i forhold til inntekter tjent eller antall ansatte. Bedrifter kan kreve opp til $15.000 i året som et skattemessig fradrag. Utgifter-beløp som overskrider dette beløpet kan også bli hevdet, men er underlagt avskrivningsberegninger.


For å kreve barriere fjerning skattemessig fradrag, må utgifter være relatert til å gjøre et lokale eller kjøretøy tilgjengelig for funksjonshemmede. Eksempler:


1. Sørge ramper og fortauskant kutt;


2. Å lage toalettene tilgjengelig for personer i rullestol; og


3. Utvide bredden på fortauet til minst 48 cm.


Betydelig skatt Break


Små bedrifter kan doble deres skatt lagring gleden ved å hevde begge disse skatt insentiver i det samme skatteåret. Hvis en liten bedrift brukte $20,000 oppretter rullestol tilgang til en office, kan det ta en $5000 tax credit og en $15.000 skattemessig fradrag.


Disse skatt insentiver er på plass for å redusere byrden av samsvar med amerikanerne med funksjonshemminger Act. Hvis du ikke klarte å kreve kreditt eller fradrag under de siste tre mva-innlevering år, bør du registrere endrede selvangivelse for å få en tilbakebetaling.

No comments:

Post a Comment