Sunday, May 27, 2012

Ingen Hotel lån For deg!

Møte kravene for å få en anstendig hotel lån fra din lokale utlåner kan være vanskelig, men ikke umulig. La oss innse det, hvilken utlåner vil sette penger opp for en mort infested dump i sentrum av Detroit? Du må få et separat lån bare for forsikringen.


De fleste långivere vil bare finansiere hotel egenskapene som er "flagget". Med andre ord, de fleste banker, offentlige og private långivere vil bare gi hotellet lån til personene som starter en franchise under visse store Hotell/Motell kjeder som Best Western, Hilton, Super 8 og andre veletablerte gjestfrihet merker; SIDs sove Shack trenger ikke gjelder. I tillegg til å være en virtuell landsomfattende merkevare, må bestemt etablering i spørsmålet vise en lønnsom drift og innflytting historie.


Selv om du ønsker å bygge en ny Hotell/Motell fra bakken, glem om hvordan du starter din egen merkevare; de fleste långivere vil bare gi hotellet lån for å bygge de samme "flaggede" gjestfrihet selskapene som de gjør for kjøp av en eksisterende egenskap. I tillegg til å ha et velkjent flagg, er å få et lån på hotellet for en ny egenskap mulig forutsatt at det er godt plassert, og kan leveres med sterk ledelse.


Långivere reservere den beste hotel lån priser og vilkår for egenskaper som er godt ogs¬, attraktive, og har behagelig fasiliteter som bassenger, trådløst Internett, kabel og gratis kontinental frokostbuffé.


Hotel lån vilkår vil, av grov, varierer fra utlåner til utlåner, men de fleste banker og andre investeringer hovedstaden institusjoner oppgir 5, 10 eller 20 år lån vilkår for beløp opp til $ 2 000 000. Disse lånene kan bære en rente som varierer fra 7% til 8%, og vanligvis bære en recourse-setningsdelen, selv om enkelte långivere er mer fleksible enn andre i denne forbindelse.


Bare et kort notat på recourse lån; Denne typen lån holder din personlige eiendeler ansvarlig i tilfelle du standard på hotellet lån-alvorlig dårlige nyheter Hvis på franchise ikke vise seg for å være så vellykket som du opprinnelig trodde. Dette er den utlåner måte å beskytte sine eiendeler ved å skille de som er alvorlig om virksomheten hotellet fra de som bare ønsker å prøve noe nytt. Hvis du ikke er kjent med detaljene i denne lån, bør du enten utdanne deg grundig først eller se rundt for en ikke-recourse lån. Vilkårene i en ikke-recourse lån bare holder hotellet, eller noe annet du brukte lån midler på, ansvarlig i tilfelle du standard.


Hvis du har tenkt på å låne over $ 2 000 000 for å bygge eller kjøpe en større Hotell/Motell, kan renten være litt bedre, selv om ikke mye. Rentesatsen lows kan være mer gunstig ved opp til et halvt prosentpoeng mens til gjeldende taket er fortsatt hovering rundt 8%. Med et større hotell kommer lån en lengre lånet sikt, vanligvis 20 til 25 år. En boon for et større lån er at de fleste institusjoner tilbyr begrenset recourse i en standard.


Kan være vanskelig å møte lån behov, tross alt, dette er i motsetning til andre typer eiendomsmegling lån og som sådan har sine egne regler, vilkår og prosedyrer. Hvis du tror business gjestfrihet kan være for deg, pass på at du velger en utlåner som vil ta typen til å svare på spørsmål som du ønsker. Med hvordan er markedet i disse dager, er det mange långivere ut det konkurrerer for bedriften. Ta deg tid og velge nøye fra flere lån produkter de tilbyr; Hvis du ikke er fornøyd, kan du flytte. Hotel virksomheten kan være både utfordrende og givende. Avhengig av din plassering, service, og finansiering, kan det være en fin måte å bygge langsiktig rikdom.

No comments:

Post a Comment