Monday, May 21, 2012

Virkelig bisarre skatt: Skatt på illegale rusmidler

Man kan aldri undervurdere entusiasmen som politikere har for å prøve å jakte opp skatteinntekter. Kreativiteten til noen politikere kan føre til bisarre skatter og uheldige resultater.


Skatt på illegale rusmidler


Ett argument for legalization av ulike narkotika er at massiv skatt inntektene ville bli opprettet. Interessant, prøver noen stater allerede å samle inn slik skatt!


Mer enn 10 stater har prøvd å skatte folk som har illegale rusmidler. For eksempel, avgifter Kansas stoffet skatt på forhandlere så snart de ta besittelse av stoffet. For å unngå tiltale for unnlatelse av å betale skatt stoffet, er enkeltpersoner ha narkotika ment å kjøpe "stoffet skatt Datostempel" og knytte stemplene til de aktuelle stoffene. Stemplene er gyldig i 3 måneder.


I et tilsynelatende forsøk på å fremme overholdelse, løfter Kansas avdeling av inntektene:


"En forhandler er ikke nødvendig å gi hans/hennes navn eller adresse når kjøpe frimerker og avdelingen er forbudt fra å dele informasjon som er relatert til kjøp av narkotika skatt frimerker med rettshåndhevelse, eller noen andre."


Avgiften er pålagt på kokain, marihuana, methamphetamines og andre tunge stoffer. Interessant, samlet staten over $300.000 i slike avgifter ved å gå etter enkeltpersoner som ble belastet med kriminell aktivitet. Dette er bedre kjent som "Al Capone teori", som er avledet fra det faktum at myndighetene kunne sette den berømte mobster på skatt evasion kostnader. Alas, har kriminelle påtalemyndigheten ikke alltid velkommen skatt illegale narkotiske stoffer.


Stoffet skatt Beskyttelseshetter rettsforfølgelse av narkotikalangere i Texas


5Th endring av grunnloven beskytter amerikanere fra å bli straffet to ganger for samme kriminalitet. Dette konseptet, kjent som "double jeopardy", forårsaket påtalemyndigheten i 1989 til å tigge bokstavelig state comptroller office slutter å godta tax ved betaling med narkotikalangere. Grunnen? En Texas Criminal Court of Appeal avgjort at staten loven vurdere skatt på illegale rusmidler utgjorde en "straff". Resultatet, som krever betaling av skatt utgjorde double jeopardy Hvis skattebetaler hadde allerede blitt belastet criminally.


I et forsøk på å få sine kunder av med narkotika kostnader, begynte kriminelle advokater rådgivning dem å jag for å Betal skattene drug–related. Teorien var at når ble betalt skatt, narkotika forhandler ikke kan være prosecuted fordi gjør så ville utgjøre en andre straff! Appellate domstol avtalt med teorien og staten comptroller stoppet umiddelbart innsamlingen av Texas stoffet skatt.

No comments:

Post a Comment