Tuesday, May 8, 2012

Er du Overpaying skatt Hvis du bruker skatt forberedelse programvare?

For mange bedriftseiere er svaret på denne quandary skatt forberedelse programvare. Fylle ut en ganske enkel intervju, klikker du "Skriv ut" og ut kommer en fullførte avkastning som vil passere til IRS. Svaret på alle problems…or er det?


Ett Program, som kan dekke alle bedrifter?


Ta deg tid til å vurdere en rekke bedrifter som finnes i USA. Kutt nå at tall ned til de som kan bli kategorisert som "Internett bedrifter". Hvis du ble bedt om å skrive en forretningsplan for å gi webdesign tjenester til hver av disse tjenestene, hvor lang tid vil det være? Det ville være stor og helt ubrukelig fordi hver bedrift ville ha ulike behov. En Internett-bedrift som selger blomster ville har helt ulike behov fra en online bank som ville ha ulike behov fra en webvert og så videre. Den eneste måten du kan opprette en praktisk plan for alle Internett-bedrifter ville være å tilby en samling av generelle tjenester som de kan bruke på områdene sine. Skatt forberedelse programvare designere har det samme problemet.


Det finnes over 15.000 sider i mva-koden og over 100,000 sider av forskrifter tolke sidene. Endringer er utført i Avgiftskoden noensinne år, og nye regelverket utstedes hele tiden. Hvis en var å lage en liste over spørsmål hver skattemessig fradrag og kreditbeløp som er beskrevet i disse sidene, ville listen over spørsmål være størrelsen på en telefonbok! Ennå, skatt programvare programmerere har noe kokte det ned til en enkel 30-minutters intervju-prosess? Sunn fornuft burde fortelle du som ikke gir mening.


Som praktiske spørsmål, er skatt-programmer utviklet for å være sikker på at du kreve et generelt sett med fradrag som gjelder for bedrifter i alle bransjer. De fleste programmer prøver å skjule dette faktum ved ber deg om å identifisere virksomheten din før du fortsetter. For en lerke, kan du prøve å velge en annen industri, og deretter kjører gjennom intervjuprosessen. Du vil finne at intervjuprosessen er endret litt, men du er fortsatt spørsmål de samme grunnleggende skattemessig fradrag.


Hvis du bare er hevde firma skattefradrag, betaler du mer enn du burde i skatt. Spør deg selv om du har sett noen av de følgende spørsmålene i et intervju med skatt programvare programmet:


Q. gjør du lagre business lager i huset?


Tips: Du kan kunne kreve hundrevis eller tusenvis av dollar i fradrag.


Q. opplevde du starter en pensjonsordning for ansatte?


Tips: Du kan kunne kreve en skatt kreditt for de neste tre årene totalt $1500.


Q. gjør du har en hjem-basert bedrift og en andre office?


Tips: Kanskje du kunne trekke commuting utgifter hver dag. Ja, commuting utgifter.


Q. gjør du har forretningsmøter i hjemmet?


Tips: Du lade virksomheten din i et tidsrom?


Q. bør du hevder standard kjørelengde hastigheten for din automatisk eller faktiske kostnader?


Tips: Standard kjørelengde hastigheten kan ikke det beste alternativet.


Q. du endre plasseringen til virksomheten din å overholde amerikanerne med funksjonshemminger Act?


Tips: Du kan kunne kreve en skatt kreditt og skattemessig fradrag for skatt besparelser på $20,000 eller mer.


Q. du refinansiere boligen din?


Tips: Punktene du betalt på opprinnelige boliglån er fullt egenandel nå, ikke over lengden på lånet.


Dette representerer bare i begynnelsen av tilgjengelige kreditter og fradrag tilgjengelig for deg. Bare en av disse fradrag kan spare deg tusenvis av dollar i skatt. Ennå, er du aldri kommer til å se disse spørsmålene i et program for skatt intervju. Mva-koden og forskrifter er bare for stort til å bli innarbeidet i et brukervennlig program.


Din bedrift er unik. Du står overfor og overvinne problemer som er unik for din størrelse, økonomisk situasjon og særskilte bedriftsbehov. Ikke kort endre deg selv ved å begrense fradrag din ved hjelp av skatt programvare planer.

No comments:

Post a Comment