Saturday, May 19, 2012

Small Business skattemessig fradrag - totalavskrivning dårlige gjeld

Praktisk talt alle småbedrifter har fordringer som programmet ikke kan få fra klienter. Hvis småbedrifter ikke har noen slike fordringer, anser deg selv heldig. For små bedrifter som lider av oljevernberedskap fordringer, kan solace bli tatt fra det faktum kan du kreve et skattemessig fradrag.


Dårlig gjeld skattemessig fradrag


En liten bedrift kan totalavskrivning dårlig gjeld tap hvis den oppfyller nominell krav. For å kreve slike skattemessig fradrag, må følgende vises:


A. eksistensen av en juridisk sammenheng mellom småbedrifter og debitor;


B. fordringer er verdiløs; og


C. small business LED en faktiske tap.


Beviser det er en juridisk forholdet mellom småbedrifter og debitor er ganske enkel. Du må bare viser at debitoren har rettslig forpliktet til å foreta en betaling. De fleste bedrifter problemet fakturaer eller tegn kontrakter med skyldnere og disse dokumentene være tilstrekkelig for å bevise det juridiske forholdet. Hvis du ikke er å sette din forretningsforhold skriftlig, bør du begynne gjør det umiddelbart.


Det er litt mer komplisert å bevise fordringer er verdiløs. En liten bedrift er nødvendig for å vise at gjelden har blitt begge verdiløs og vil forbli slik. Du må også vise at du tok nødvendige forholdsregler for å samle inn fordringer, men ikke nødvendigvis må du gå til retten til å oppfylle dette kravet. Et klart eksempel der du ville møte dette kravet er at hvis debitoren arkivert konkurs.


Mens bevise at du LED et tap, kan det høres ut som enkleste kravet om å møte, er problemet litt mer komplisert. Mva-koden definerer tap som et beløp som er inkludert i bøkene dine som inntekt, men er aldri samlet inn. Et klassisk eksempel på en slik situasjon ville være en produsent som gir produkter til forhandlere på kreditt. Produsenten kan vise en virkelige tap hvis forhandleren filer konkurs. Dessverre er det nesten umulig å kreve et tap hvis du gi timebaserte tjenester, og bruke en regnskapsmetoden som kontanter. IRS betrakter ikke utgifter tid og krefter til å være en vedvarende økonomisk tap.


Små bedrifter lider alt for ofte av oljevernberedskap fordringer. Hvis du ikke klarte å kreve slikt tap som et skattemessig fradrag under din siste tre skatt innlevering år, bør du filen reviderte selvangivelse for å få en tilbakebetaling.

No comments:

Post a Comment