Friday, May 18, 2012

Small Business skattespørsmål For selvstendig næringsdrivende enkeltpersoner

USA er en nasjon av gründere. Det finnes bokstavelig talt millioner av selvstendig næringsdrivende enkeltpersoner liker å forfølge sin drøm virksomhet. Selvfølgelig, nyte noen av du papirarbeidet og forvirrende skattespørsmål som oppstår fra å eie din egen virksomhet.


Mange næringsdrivende enkeltpersoner anses "eneste eierne" eller "uavhengige kontraktører" lovbestemte og skatte-og avgiftsformål. Dette gjelder uansett om du er å snu en hobby til en virksomhet, selge en uunnværlig widget eller tilbyr tjenester til andre. Som en selvstendig næringsdrivende person, kan du rapportere inntekter forretningsresultater på din personlig inntektsskatt retur. Nedenfor følger noen retningslinjer og problemer som du bør huske på Hvis du driver din entreprenørånd.


Plan C - skjemaet 1040.


Som en person som selvstendig næringsdrivende, er du pålagt å innrapportere din fortjeneste eller tap på tidsplanen c av skjemaet 1040. Gjennom virksomheten din inntekt er skattepliktig til deg som enkeltperson. Dette gjelder selv om du ikke tar ut noen penger fra business. Mens du må rapportere din brutto inntekter, kan du også trekke business utgifter i generering av inntekter at. Hvis din virksomhet innsats fører til et tap, vil tap generelt være fradragsberettiget mot din totale inntekt fra alle kilder, særskilte regler som er knyttet til om din virksomhet er ansett som en hobby, og om du har noe "på risiko."


Hjemme-basert bedrift


Mange næringsdrivende enkeltpersoner arbeide ut av deres hjem og har rett til å trekke en prosentandel av visse Hjem kostnader som gjelder for delen av hjemmet som brukes som office. Dette kan omfatte betalinger for verktøy, telefontjenester for, etc. Det kan hende du også kvalifisert til å kreve disse fradrag Hvis du utføre administrative oppgaver fra hjemmet, eller lagre det lager. Hvis du arbeider ut av hjemmet og har et ekstra office på et annet sted, kanskje du også kunne konvertere din commuting utgifter mellom to plasseringer i fradragsberettiget transportutgifter. Siden mest selvstendig næringsdrivende individer finner seg jobber mer enn tradisjonelle 40 timers uke, er det et betydelig antall fordelaktig fradrag kan kreves. Vi finner dessverre mest selvstendig næringsdrivende enkeltpersoner savner disse fradrag på, fordi de er uvitende om dem.


Selvstendig næringsvirksomhet skatt - dårlige nyheter


En negativ aspekt til å være selvstendig næringsdrivende, er selvstendig næringsvirksomhet mva. Alle avlønnet enkeltpersoner er automatisk etter fradrag fra deres lønnsslipp inkludert FICA, etc. Ved at mange selvstendig næringsdrivende enkeltpersoner ofte ikke kjører en formell lønn for seg selv, må regjeringen gjenerobre disse skatter gjennom selvstendig næringsvirksomhet-skatt. Enkelt sagt, er du pålagt å betale selvstendig næringsvirksomhet skatter med en hastighet på 15.3% på netto inntektene opp til $87,900 for 2004. For netto inntekter i overkant av $87,900, vil du betaler mer skatt med en hastighet på 2.9% på overskytende.


I en interessant vri som avslører avgiftskoden forvirrende natur, er du tillatt en delvis fradrag for selvstendig næringsvirksomhet-skatt. Enkelt sagt, er du lov til å trekke en halv av selvstendig næringsvirksomhet skatter fra din brutto inntekt. For eksempel hvis du betaler $ 10 000 i selvstendig næringsvirksomhet skatt, er du tillatt et fradrag 1040 kommer tilbake på $5000. Mange næringsdrivende enkeltpersoner gå glipp av denne fradrag og betale mer penger til skatter enn nødvendig.


Fradrag for helseforsikring


Dette pleide å være en veldig rotete området for selvstendig næringsdrivende enkeltpersoner, nemlig du mottok liten skattelettelser når det kom til helseforsikring regningen. Dette var en bestemt byrde for småbedrifter eiere når de vurderer astronomiske kostnaden for helseforsikring. Alt dette er endret, og du kan nå kan trekke fra 100% av helseforsikring kostnadene som en bedrift regning.


Forskuddsskatt


I motsetning til en funksjonær sitter i et avlukke, er du ikke underlagt kildeskatt på din lønnsslipp. Mens dette høres flott, er du pålagt å gjøre kvartalsvise beregnede mva-betalinger. Hvis du ikke foreta betalingene, du er gjenstand for en straff, men straffen er ikke den største bekymringen.


En potensiell og farlig fallgruve av å være selvstendig næringsdrivende, er ikke til å betale kvartalsvis estimerte skatt og deretter bli tatt på slutten av året uten tilstrekkelige midler til å betale skatt. Skattemyndighetene kommer ikke til å være fornøyd hvis du ikke betaler skatt, og du vil lide konsekvensene i form av straffer og interesse. Gjør at du betaler kvartalsvise estimerte skatt hjelper deg med å unngå denne situasjonen, og det anbefales sterkt at du følger dette løpet av handlingen.


Registrering holde


Du må opprettholde alle poster av alle business inntekter og utgifter. Enkelt sagt, dokumentere alt. Opprette et arkiveringssystem for hver måned og fil hver mottak, osv. Alle business travel utgifter skal dokumenteres, inkludert automatisk kjørelengde kan du pådrar deg når du utfører forretningsoppgaver. Forretninger for kontorutstyr selger virksomheten kjørelengde bøker som du kan holde i bilen, og du kan bruke når du reiser. Hvis du er usikker på om dokumentere noe, bare gjør det!


Til slutt


Som en selvstendig næringsdrivende enkeltperson, er ditt fokus og tid brukt på å gjøre bedriften vellykket. Fokus er ikke på kompleksiteten av mva-koden og hvordan å begrense hvor mye skatt du skylder. Hvis noen av informasjonen i denne artikkelen er ny for deg, er det svært sannsynlig du har betalt langt mer i skatt enn nødvendig.

No comments:

Post a Comment