Tuesday, May 29, 2012

Investering eiendom del 2 av 2: Hva du trenger å vite før du kjøper

Velkommen til den andre delen av en todelt serierekke på investeringseiendom. Den første filmen, "Hvordan ikke å bli et Slumlord", vi diskutert litt om hva det tar å eie og drive en egenskap som noen av de do 's and don'ts eiendom management handelen. I denne andre segmentet, vil vi diskutere noen pre-investment prinsipper som vil hjelpe deg med å maksimere Avkastningen.


Det finnes tre grunnleggende prinsippene for investeringseiendom som du bør vite før du kjøper en investeringseiendom for å unngå overpaying:


Tid
Hvor lenge har du planer om å eie investeringseiendom? Som med aksjer og obligasjoner, verdien av investeringen kan endre seg betydelig i løpet av tiden eier du den. Mens de fleste eiendomsmegling vil sette pris i verdi over tid, er det hyppige svingninger i kortsiktige markedet. Hvis du har tenkt å selge din investeringseiendom, etter mindre enn fem år, være forberedt på å akseptere investering risikoen i en kortere tidshorisont. Dette gjelder spesielt hvis du kjøpte din eiendom i en overopphetet Eiendomsmarkedet. Hvis dette er tilfellet, kan du finne deg selv å tape penger hvis markedet har tatt en midlertidig nedtur, spesielt hvis du har hatt å gjøre store reparasjoner til egenskapen.


Hvis du planlegger å eie egenskapen for de neste tjue til tjuefem år, er det nesten sikkert at din investeringseiendom vil sette pris på i verdi. Det er også en god sjanse, men som du har å gjøre store reparasjoner som erstatter taket, ledninger system, eller store apparater som en varmtvannsberederen eller kjøleskap. Selvfølgelig disse reparasjonene blir oppveid av det faktum at du har hatt/vil ha tjue pluss år å recoup kostnaden. Hvis derimot, du bare har tenkt på å eie en investeringseiendom for de neste fem årene, kan å kjøpe en "fixer up'er" spise opp alle resultater du ville ha gjort under kortere investering horisonten.


Nettverk
Hvis du vil det beste avtalen mulig på en investeringseiendom, enn det er noen mennesker vil du bli venner med. Rådhuset clerks og bankansatte kan vite hvilke egenskaper som skal vises på foreclosure, og når de vil gå på markedet. Real estate agents vet vanligvis alt eiendomsmegling relatert innen sine respektive territorium. Noen potensielle utleiere selv kjøre annonser i lokale aviser.


Mange personer som er interessert i å skrive inn investering eiendom markedet kan selv delta i lokale utleier eller investering eiendom eiere organisasjoner. Disse typer organisasjoner hold regelmessige møter hvor du kan få innsiden scoop på hva er til salgs i ditt område. National eiendomsmegling investorer Association er en online organisasjon som gir et vell av informasjon og ressurser til potensielle investering bolig.


Finansiell forberedelse
Få finansene i orden. Mindre gjeld du har når du går inn i din lokale utlån institusjon, får du bedre lånet. Dette er sunn fornuft, men det er enda mer sant for de som søker finansiering for en investeringseiendom. Dette skyldes at långivere vet at folk er mye mer sannsynlig å standard på en rental eiendom enn på sine egne hjem. Dette betyr at banken vil kreve en større nedbetaling og høyere renter som du kan ha forventet. Det er også en god idé å ha noen ekstra penger venstre over å gjøre uforutsette reparasjoner bør de oppstår.


Ved å velge en investering eiendom tidshorisont klokt, slik at kontaktene i eiendom investering samfunnet og forbereder riktig økonomiske midler, kan investeringen bli en betydelig måte å supplere avgang og andre sparekontoer.

No comments:

Post a Comment