Monday, May 14, 2012

Hvor å sjekk Status for din skatt tilbakebetaling Online

Så, du var hyggelig overrasket over å høre at du får en tilbakebetaling på skatt. Gratulerer! Spørsmålet for de fleste skattebetalere forventer en avkastning er, "Hvor er min tilbakebetaling?"


Sjekk din tilbakebetaling rang Online


Den enkleste måten å sjekke på tilbakebetalingen er å be IRS gjennom IRS.gov. På hjemmesiden for området, vil du se en kobling som "Hvor er min tilbakebetaling?". Det er ganske enkelt å bruke tjenesten. Du trenger en kopi av selvangivelsen å gi nødvendig informasjon for å få tilbakebetalingen status. Spesifikt, du må oppgi ditt personnummer, du skatt arkiveringen status og akkurat hvor mye din tilbakebetaling. Årsaken til IRS krever all denne informasjonen er ment for sikkerhetsformål, nemlig byrået ønsker å sikre at det gir tilgang bare til skattebetaler. Igjen, skal all denne informasjonen når du kommer tilbake. Hvis det ikke er det, er noe veldig galt!


Når du sender inn den nødvendige informasjonen, vil IRS gi online resultater som vanligvis viser:


1. At avkastningen ble mottatt, og er i behandling;


2. Den forventede adresseetiketter eller direkte innskudd dato av tilbakebetalingen; eller


3. Om refusjon kan ikke utstedes på grunn av et problem med levering.


I noen tilfeller kan resultatene varsler om det faktum at IRS gjennomgår selvangivelsen på grunn av feil eller tvilsom oppføringer. I slike tilfeller, er det svært anbefalt at du går gjennom når du kommer tilbake med en kvalifisert skatt profesjonell og kontrollerer du at avkastningen vil stå opp til granskning.


Hvor lenge må du vente før du kontrollerer?


Hvis du arkivert selvangivelsen elektronisk, burde du være i stand til å få tilgang til status for tilbakebetalingen innen 48-72 timer. Siden avkastningen er elektronisk kommer inn i databasen, bør det bli assimilert inn i systemet ganske raskt. Hvis du ikke filen din retur elektronisk, er du nødt til å vente tre uker eller mer før statusen din avkastning kan kontrolleres. Som du kan forestille deg, IRS mottar en enorm mengde papir selvangivelse og det tar tid å organisere og angir returnerer i systemet.


Hvor lang tid tar det å motta din skatt tilbakebetaling?


Hvis du venter en refusjon, tid til å utstede refusjonen vil avhenge av på hvordan du arkivert din retur. Hvis du arkivert en papir tilbake via vanlig post, skal du refusjon utstedes i seks å åtte ukens fra datoen det ble mottatt av IRS. Alternativt, hvis du har arkivert din retur elektronisk, bør du forvente å motta tilbakebetalingen i tre-fire uker. Hvis du har valgt å ha tilbakebetalingen direkte avsatt i kontoen din bank, bør du ta en uke av av ovenfor estimater.

No comments:

Post a Comment