Tuesday, May 1, 2012

Investere i aksjemarkedet på grunn av høyre

Investere i aksjemarkedet er ikke kjøpe en aksje på 25 dollar en nettverksressurs, håper det vil gå til 35 slik at du kan selge den, så håper det vil slippe tilbake til 25 slik at du kan kjøpe det tilbake, slik at du kan selge det igjen på 35, og så videre og så videre.


Etter min mening, er som gambling. Og jeg kan tenke, noen ville tro at eventuelle investeringer i aksjemarkedet er gambling.


Så, for å få til argumentet, la oss anta at hver investering i aksjemarkedet er en gamble (om du er trading inn og ut av en lager stilling eller en langsiktig investor). Hvis hver investering i aksjemarkedet er en gamble, deretter, hvordan investor/gambler stack oddsen i deres favør?


Hva er de rette investeringen valgene for den riktige grunnen som vil stack oddsen for den enkelte investor, for å motta en retur verdt gamble? Hva er den riktige grunnen, og hvilke de riktige valgene å gjøre når investere/gambling i aksjemarkedet når vi leter etter en bedre enn en passbook sparekonto, en CD, en obligasjon eller et aksjefond retur?


Den riktige grunnen for å investere/gamble i aksjemarkedet, tro det eller ei, er ikke å gjøre en fortjeneste! Det er rett! Den riktige grunnen for å investere/gamble i aksjemarkedet er å gi en inntekt! Faktisk, jeg vil gå enda ett steg videre! Det er den riktige grunnen for å investere/gamble i aksjemarkedet å motta en CASH EVER ØKENDE inntekt hvert kvartal fra hver aksje du eier.


Når du har satt deg mot høyre derfor for å investere/veddemål, vil deretter de riktige valgene bli veldig klart.


Hvis hver lager eide (hvert kvartal) kommer til å levere en stadig økende inntekt for kontanter, og deretter to riktige valg, rett fra get-go, er nødvendig. Én, for at hver del av selskapets lager kjøpt må betale en kontantutbytte og to, som hver kontantutbytte betalt av selskapet ville måtte bli rullet tilbake i mer aksjer hvert kvartal, før avgang. Disse to riktige valg betyr at hvert kvartal vil det være mer aksjer til hvert enkelt firma som eies, som, i sin tur, vil skape en stadig økende kontanter Utbytteinntekt (så lenge selskapene eid vedlikeholde sine utbytte).


Hvis du vil stable oddsen for investor/gambler, er en annen riktig valg nødvendig. Bare disse selskapene med en langsiktig historien til å øke sine kontantutbytte hvert år vil bli valgt. Denne riktige valget vil gi en årlig økning i kontanter Utbytteinntekt for avgang år, da utbyttet sendes hjem til medhjelp endene, og er ikke lenger å legge til aksjer i porteføljen. Den økende årlig utbytte økningen, derfor hjelper off-set risikoen for inflasjon.


Nå, det er en annen riktig valg å gjøre. For å få best mulig avkastning på investering/veddemål dollar, vil alle selskaper valgt kjøpes provisjon uten. Alle utbytte fra hvert selskap hvert kvartal som rulles i flere aksjer, vil være provisjon uten. Derfor hvert øre opptjent i stadig økende kontantutbytte hvert kvartal og noen ekstra penger som er satt i investering/veddemål planen vil arbeide mot alltid øke inntekten kontantutbytte.


Ved å investere på grunn av høyre og bruke de rette valgene du automatisk bli en langsiktig, dollar-kostnader snitt, å kjøpe investor/gambler av selskapets aksjer, gratis for Kommisjonen avgifter, selskaper heve sine utbytte hvert år, med investor's / gambler idé eller formål å være å gi en 85% tax-free income, gjennom kontantutbytte stadig økende for resten av livet ditt, uansett hva prisen på aksjen til enhver tid i market place kan være.


Lese forord fra boken "The Stockopoly Plan – investere for pensjonister" besøk: http://www.thestockopolyplan.com

No comments:

Post a Comment