Thursday, May 3, 2012

Motsatt boliglån � være sikker på at du trenger den før du bruker For en

Omvendt boliglån brukes skal anses som den siste utvei for desperat pensjonister som trengte å låne mot deres hjem egenkapital for å betale for medisinsk utgifter. Med hjem prisene over hele landet stiger på utrolig priser, mer og mer pensjonister, alderen 62 og over, tar ut omvendt boliglån til å finansiere bedre avgang levende. En omvendt boliglån fungerer mer eller mindre motsatt vei fra en konvensjonelle finansberegning; låntaker mottar betalinger fra utlåner i form av et engangsbeløp, en linje av kreditt eller månedlige utbetalinger. Beløpet som er lånt utgjør en lien mot hjemmet skal nedbetales død av låner, eller når hjemmet er solgt igjen. Det er kostnader forbundet med en omvendt boliglån, men og potensielle låntakere bør være klar over disse når du vurderer å ta ut slike lån, spesielt hvis den som låner tar ut en linje av kreditt.


Alle lån har avgifter knyttet til seg. Det er hjem appraisals, papirarbeid avgifter, forsikring avgifter for boliglån og ekstra "poeng" lagt til kostnaden for lånet. Kostnadene ved å ta ut en omvendt boliglån er generelt høyere enn de som er forbundet med en tradisjonell boliglån. Det er flere grunner til dette, inkludert det faktum at tidsperioden for å motta tilbakebetaling av lån er ubestemt, vanligvis avhengig av hvor lenge låner liv. Denne usikkerheten legges til lån i form av ekstra avgifter.


De fleste folk som tar ut en omvendt boliglån opt for å ta sine midler i form av en linje av kreditt, i stedet for et engangsbeløp eller månedlige utbetalinger. Det er fordeler med en linje av kreditt, som lar låner å bruke midlene ved bare å skrive sjekker mot lånet. Den viktigste fordelen er at den som låner bare bruker midlene når han eller hun trenger dem. På grunn av dette påløper interesse bare for pengene hvis de som låner faktisk skriver sjekker. Låntakere bør vite, men at kostnadene for lånet, som kan være betydelig, bruke selv om den som låner ikke skrive en kontroll mot lånet. Hvis hus tar ut en linje av kreditt, og bestemmer seg for å selge Hjem kort tid etterpå uten noen gang å ha skrevet en sjekk mot lånet, den som låner skylder ikke utlåner interesse eller rektor, men låntaker vil miste penger betalt for prisen av lånet, som ikke refunderes. Hvis låner rullet kostnadene til lån selv, kan de skylder betalinger, selv om de aldri skrev en sjekk.


Kort sagt, bør låntakere som vurderer å ta ut en omvendt boliglån forsikre deg om at de planlegger å bo i deres hjem for en stund, og at de faktisk trenger penger fra slike et lån. En omvendt boliglån er en god idé for dem som har et bestemt formål, eller bruk i tankene, men som en nødsituasjon kilde til "regnfull dag" midler, kan det være en dyr valget.

No comments:

Post a Comment