Wednesday, May 16, 2012

Skattefradrag for Rental Property

Egen bolig rental egenskaper? Denne artikkelen drøfter hvordan inntekt fra disse egenskapene påvirker skatter.


Hva som utgjør inntekter?


Leieinntekter er vanligvis definert som inntekt som du mottar fra personer eller bruk av bolig. Leie, selvfølgelig, er inkludert i denne inntekter. Mange eiere er overrasket over å høre inntekter inkluderer også leie fremskritt, utgifter betalt av en leietaker og ingen sikkerhet innskudd ikke returnert til leietaker. Faktisk, kan inntekter også inkludere beløp som er betalt for å avbryte en lease, selv om du hadde å saksøke saksøkte å få det.


Ja, ja, men hva kan jeg trekke?


Skattefradrag tilknyttet rental egenskaper er strikingly lignende ble funnet i enhver bedrift. Teknisk, kan du trekke alle utgifter som er rimelig nødvendig for å "administrere, spare eller opprettholde" egenskapen. Åpenbare fradrag inkludere boliglån betalinger, rengjøring utgifter, forsikringspremier, tjenesten betalinger for eksempel liggende vedlikehold, reparasjoner, vedlikehold, etc. Oversett rental eiendom fradrag inkluderer:


1. Utgifter til å finne leietakere,


2. Provisjoner betalt til tredjeparter som ordner for leietakere,


3. Betale revisor og/eller advokat,


4. Kjørelengde for kjøring til og fra egenskapen [jeg sa, "Ingen flere partier!"]


5. Avskrivning for egenskapen,


6. Avskrivning av elementer i egenskapen som vaskemaskin, møbler, osv.


Imaginære leie fradrag


Noen kreative bolig har antydet at de burde være i stand til å trekke sine sedvane og standard Månedlig leie, hvis egenskapen er tom. Argumentet går, "Hvis egenskapen er tom, jeg ikke gjør inntekter og burde være i stand til å trekke i $ 1 500 som jeg er glipp av." Ved første øyekast er dette nesten fornuftig. Dessverre er det ikke fly fra perspektivet til IRS. Siden du ikke får inntekter, reduseres de totale inntektene for året med tap leie. Du kan ikke dobler dukkert ved å trekke i $ 1 500 fra allerede redusert årlige inntekter. Det eneste du kan trekke er utgifter du pådra deg i denne perioden, og bare for så lenge du aktivt prøver å leie stedet.


Rental egenskaper er en stor investering. Enda mer så hvis du holde deg på toppen av skatter.

No comments:

Post a Comment