Wednesday, May 9, 2012

Selskaper som mislykkes å kreve fritak Amt Overpay skatter av $ 11 000

Gjør bedriften incorporated betaler alternativ minimum skatt ["level]? Hvis så, det er en 93% sjanse har du vært overpaying skatter av et gjennomsnitt på $ 11 000 i året i henhold til Treasury Inspector General.


Kontoret av Treasury Generalinspektøren for skatt administrasjonen ble opprettet i 1999 for å overvåke IRS. En av oppgavene av Treasury Inspector General er å studere og rapportere effektiviteten av betalingssystemet skatt, spesielt nøyaktigheten av skatt samling innsats. Mange av studier utført av kontoret avslører Start resultater, spesielt når det gjelder bedrifter overpaying sine avgifter.


Som en del av denne forglemmelse rapporterer Treasury Inspector General at selskaper med mange småbedrifter feil betaler beløp Bel ble vedtatt i slutten av 1990-årene, men viste seg for å være en stor byrde på små bedrifter. Skatt var forvirrende og papirarbeidet var utrolig kompleks. En endring ble senere legges til gi småbedrifter bedrifter lettelse fra beløp-delen-55(e) av Internal Revenue Code nå inneholder språk exempting småbedrifter selskaper fra å betale beløp


Småbedrifter bedrifter kan kreve fritak fra AMT Hvis brutto inntekter gjennomsnittlig $5 millioner eller mindre for de første tre års virksomhet. Etterpå, virksomheten kan fortsette å kreve unntaket så lenge inntekter gjennomsnittlig $7.5 millioner eller mindre av hver etterfølgende tre års-periode.


Ifølge the Inspector General, er selskaper som ikke kreve fritak til Bel overpaying skatter av et gjennomsnitt på $11,638 hvert år. 93% av småbedrifter selskaper kvalifisere for unntaket. Siden IRS har ingen plikt til å varsle skattebetalere av overpayments, mange små business selskaper har ingen anelse om de er overpaying skatter og forfaller refusjon.


Alle skattebetalere har rett til filen reviderte selvangivelse for de siste tre kalenderårene. Kontakt oss nå for å finne ut om du kunne kreve fritak til Bel og er på grunn av en refusjon for 2001, 2002 og 2003. Hvis du ikke klarte å kreve AMT-fritak, kan du være på grunn av en refusjon totalt over $33.000.

No comments:

Post a Comment