Thursday, May 10, 2012

Opprette skatt besparelser og rikdom for overføring til barnet med en Roth Ira

Foreldre må gi alvorlige tenkt til å beskytte deres familie gjennom estate moms planlegging. Mens Livsforsikring og klareringer skal være en del av hver plan, kan Roth IRAs være et enkelt verktøy for bestått penger til barnet ditt på en taxfree-basis.


Roth IRA


Først trenger vi en rask oppsummering av Roth IRA. En Roth IRA er en finansposter fratrukket skatt avgang kjøretøy som produserer store skatte besparelsene fordi alle mva-distribusjoner er tax-free. Setningen kan litt kan forvirrende, så du bryte det ned. Ulempen av en Roth IRA er det faktum at bidrag ikke er skattemessig fradragsberettiget som med tradisjonelle IRAs eller 401 (k) s. Opp en Roth Ira, er imidlertid at alle distribusjoner er tax-free når personen når en alder av 59½. Så hvordan kan du bruke en Roth IRA til å sende penger til barnet ditt?


Åpne en Roth IRA For barnet ditt


En av de største tastene til avgang planlegging er "tid". Flere år du tilbringe spare penger for pensjonister, bør jo mer du ha når den velsignet dagen kommer. Forestille seg hvis du hadde startet lagring for avgang når du var 16. Hvor mye større avgang hekker egg skulle? Hva om du kjøpte Microsoft-lager i 1990, og sett det delt åtte ganger? OK, det var smertefull eksempel hvis du savnet denne muligheten. Likevel, hvorfor ikke gjøre for barnet hva du gjorde ikke selv?


Grunnleggende målet med estate planning, er å overføre så mye av din eiendom som mulig å din slekt på en taxfree-basis. Du kan overføre relativt små mengder penger til barnet ditt nå. Hvis du har et 16 år gamle barn med en Roth IRA, kan du bidra $4000 i 2005. $4000 Skal vokse tax-free på 43 år og være verdt mye. En ti prosent retur vil resultere i kontoen vokser til omtrent $200,000, og hele beløpet vil bli distribuert skattefrie. Det er andre praktiske fordeler til å åpne en Roth IRA for barnet ditt.


Som forelder er det avgjørende at du lære barnet verdien av penger. Åpne en Roth IRA gir deg muligheten til å sitte ned og lære barnet verdien for sparing og investeringer, i stedet for roping på dem til regjøringshjelp. Mens en foreldrenes foredrag om behovet for å spare penger ville vanligvis møter med glassy øyne og yawns, endre ditt barns holdning utvilsomt når du snakker om pengene sine.


Arbeid og modenhet problemer


Før du jag ut til å åpne en Roth IRA for barnet ditt, må du finne ut Hvis barnet ditt er kvalifisert til å åpne en konto. For å åpne en konto, må din sønn eller datter arbeide på minst deltid for en arbeidsgiver som rapporterer lønnen til IRS. Ansette barnet å ta ut søppelet hver uke er ikke til å klippe det, heller ikke vil denne strategien fungerer for din 5 år gamle. Mange tenåringer, men har sommerjobber som bør nok for IRS vurdering. For å unngå problemer, bør du rådføre deg med din skatt rådgiver.


En mer sublime problemet gjelder modenhet nivå av barnet. Vær oppmerksom på at IRA Roth, åpnes i navnet. Din sønn eller datter vil ha juridisk rett til å gjøre hva de vil med kontoen. Det anbefales på det sterkeste at du tydelig forklarer konsekvensene av å ta penger ut av kontoen [skatter, straffer, blir avkortet ut av vilje, tvunget til å spise sunn mat, jordet for livet, etc.] men beslutningen ligger med dem. Så vanskelig som det er, prøver å være objektiv evaluere hvordan du barn vil reagere på å vite pengene sitter i en konto. Hvis du har tvil, bør du sannsynligvis undersøke andre skatt lagring strategier.


Åpne en Roth IRA for barnet ditt kan være et svært effektivt middel for overføring av formue til barnet og undervisning viktige livet leksjoner. Hvis barnet ditt øvelser selvbeherskelse, kan ditt relativt små bidrag til deres Roth IRA vokse til en betydelig tax-free hekker egg.

No comments:

Post a Comment