Wednesday, May 2, 2012

Hvordan etablere store kreditt

Det er viktig å bygge en god kreditthistorie. Hvis du har ingen rapporterte kreditthistorie, kan det ta tid til å etablere første kreditt-kontoen. Dette problemet påvirker unge mennesker som er bare begynnelsen karriere, i tillegg til eldre mennesker som aldri har brukt kreditt. Den påvirker også skilt eller løse linjer kvinner som delte kundekontoer som ble rapportert bare i ektemannens navn.


Hvis du ikke vet hva som er i din kreditt-fil, kan du ta kontakt med din lokale kreditt byråer. De fleste byer har to eller tre kreditt byråer, som er oppført under "Kreditt" eller "Kreditt rapportering organer" i gule sider. For et lite gebyr, vil de fortelle deg hvilken informasjon som er i filen og kan gi deg en kopi av kreditt-rapporten.


Hvis du har hatt kreditt før under et annet navn eller på et annet sted, og det er ikke rapportert i filen, kan du spørre kreditt bureau å ta den. Hvis du har delt kontoer med en tidligere ektefelle, spør kreditt bureau å liste disse kontoene under navnet ditt. Selv om kreditt byråer ikke er nødvendig å legge til nye kontoer i filen, vil mange gjøre det for et lite gebyr. Til slutt, hvis du deler for tiden i bruk av en Kreditkonto med din ektefelle, spør kreditor å rapportere det under begge navnene.


Kreditorer er ikke pålagt å innrapportere all kontoinformasjon historie til kreditt byråer. Hvis en kreditor rapporterer om en konto, imidlertid, og hvis begge ektefeller har tillatelse til å bruke kontoen eller er kontraktsmessig ansvarlig for dens nedbetaling, kan du kreve kreditor å rapportere informasjon under begge navnene under lik kreditt mulighet Act. Når du kontakter din kreditor eller kreditt bureau, gjøres skriftlig, og ta med relevant informasjon, for eksempel kontonumre, for å hjelpe fortere. Som med alle viktige forretningskommunikasjon, kan du beholde en kopi av hva du sender.


Hvis du ikke har et kreditt-historie, bør du begynne å bygge en. Hvis du har en stabil inntekt og har bodd i det samme området i minst ett år, kan du prøve å søke kreditt med en lokal virksomhet, for eksempel et varehus. Eller du kan låne et lite beløp fra din credit union eller banken der du har kontroll og sparekontoer.


En lokal bank eller varehus kan godkjenne kredittsøknaden selv om du ikke oppfyller standardene for større kreditorer. Før du bruker for kreditt, spør om kreditor rapporterer kreditt historie informasjon til kreditt byråer som betjener ditt område. De fleste kreditorer gjøre, men noen gjør det ikke. Hvis det er mulig, bør du prøve å få kreditt som skal rapporteres. Dette bygger din kreditthistorie.


Hvis du er avvist for kreditt, finne ut hvorfor. Det kan være andre grunner enn manglende kreditthistorie. Inntekten kan ikke oppfyller minimumskravet for at kreditor, eller du kan ikke ha arbeidet på din nåværende jobb lenge nok. Tid kan løse slike problemer. Du kan vente på en økning i lønn og deretter bruke på nytt, eller bare gjelder å en annen kreditor. Det er imidlertid best å vente minst 6 måneder før du gjør hvert nye program. Kreditt byråer registrere hver forespørsel om deg. Noen kreditorer kan nekte programmet, hvis de tror du prøver å åpne mange nye kontoer for raskt.


Hvis du fremdeles ikke får kreditt, kan du ønsker å spørre en person med en etablert kreditthistorie å opptre som din co-signer. Fordi en co-signer lover å betale hvis du ikke, kan dette vesentlig forbedre sjansene dine for å få kreditt. En gang du har tilbakebetalt gjeld, prøv på nytt å få kreditt din egen.

No comments:

Post a Comment