Thursday, May 24, 2012

Gjeld konsolidering � måter å spare på høye gasspriser

Memorial Day har kommet og gått, og den store amerikanske travel sesongen er her. Om sommeren, de fleste amerikanere ta minst ett lengre ferie, og four fifths ta at tur med bil. Dessverre, i år, prisen på gass er nær posten høyder, og liker ingen å bruke pengene ferie på bensin. Mens det er lite å bli gjort om prisen på gass selv, er det noen ting som er gjennomsnittlig vacationer kan gjøre for å hjelpe enkel reise koster av automatisk.


# Tune opp bilen. Sørge for at bilen kjører på sitt beste vil hjelpe deg med å oppnå bedre gass kjørelengde. I tillegg til tuning opp bilen, bør du også kontrollere for å forsikre deg om at dekk er oppblåst deres riktig Press.


# Andre små ting som kan hjelpe med gass kjørelengde er å holde bilen vasket og waxed og holde bagasjen inne i kjøretøyet. Opprette flere luftmotstanden, noe som øker gassforbruk sykler og bagasjen kano knyttet på toppen.


Lite dytt sikker på at din klimaanlegg fungerer riktig. Bruk av din klimaanlegg øker gassforbruk, men det er bedre enn kjøring med din Vinduer åpne.


# Hvis du har et kredittkort som tilbyr en cashback-bonus, eksempel Discover-kort bruk som for kjøp av gass i stedet for et kredittkort for olje-selskap. Oppdag selv tilbyr et kredittkort nå som er laget spesielt for gass kjøp. Det tilbyr en større cashback-bonus for enn vanlig Discover-kort.


# Noen bensinstasjoner tilbyr en lavere pris Hvis du betale kontant. Hvis det er tilfelle, og deretter betale kontant.


# Shoppe rundt. Bensinstasjoner som er nærmest utdanningen har kanskje ikke de laveste prisene. Du kan lagre litt ved å kjøpe gass litt lengre fra motorveien.


# Drive på eller nær fartsgrensen. De fleste biler få bedre gass kjørelengde på 55 miles per time enn de gjør på 70.


# Shop rundt før du reiser. Det er flere nettsteder, for eksempel GasPriceWatch.com, som kan vise deg gass prisene gjennom ruten din reise.


Hvert av elementene ovenfor vil tilby en liten besparelser i prisen på bensin eller i gassforbruk. Effekten av hver av dem kan være liten, men den kumulative effekten bør være merkbare. Og hver krone du lagrer på gass er en krone du kan bruke på en minneverdig Suvenir, i stedet.

No comments:

Post a Comment