Tuesday, May 15, 2012

IRS rapporter skatt gapet på $300 milliarder

Internal Revenue Service rapporterer at forskjellen mellom hva amerikanske skattebetalere skylder og faktisk betaler i tide totalsummer mer enn $300 milliarder i året. Studere over 46.000 selvangivelse for enkeltpersoner avslørt skatt gapet. Disse resultatene indikerer en svikt i 15-16 prosent av individuelle skatt payers å fullt Betal skattene. IRS håndhevelse aktiviteter gjenopprettet omtrent $55 milliarder på det totale gapet, forlate et gap med netto skatt av 257 milliarder til $298 milliarder.


Skatt gapet består av tre deler--underreported inntekt, underbetaling av skatter og unnlatelse av å filen selvangivelse i det hele tatt. 80 prosent av gapet var knyttet til enkeltpersoner underrapportering sine inntekter, mens ikke-arkivering og underbetaling stod like for de gjenværende 20 prosenten.


IRS rapportert at underrapportering var hovedsakelig knyttet til undervurdert inntekt, ikke overtydelig fradrag. Byrået også funnet ut at det meste av den diskré inntekt var knyttet til forretningsaktiviteter, ikke lønn eller investering inntekt.


Mens disse tallene kan vises sjokkerende, de er mer eller mindre like resultater som ble funnet i en studie i 1988. Tallene er også kunstig oppblåst av individer som ikke filen returnerer og betale skatt. IRS forventes ikke å ta alle nye forløpet av handling basert på disse resultatene.

No comments:

Post a Comment