Monday, May 28, 2012

Investering eiendom del I: hvordan ikke å bli en Slumlord

Velkommen til den første delen av en to-del serie om å komme inn investering eiendom virksomheten.


Et økende antall investorer leter etter gjøre narr av opp-og nedturer av aksjemarkedet roller coaster for en stund, i eiendom investering som en mer stabil alternativ. Med varm markeder i mange deler av USA, kan tiden være moden for du å komme inn i denne potensielt lukrative handelen. Jeg vil foreslå, men at du holde leser før du hopper på den første egenskapen du finner. Du kan bare finne noe i denne artikkelen som vil holde deg fra å bryte banken og ryggen.


Håp om noen investor er å bygge langsiktig rikdom; Dette er en ganske enkel prinsippet, og sannsynligvis grunnen du leser denne artikkelen. Det er imidlertid noen regler for å spille av i eiendom investering spillet hvis du ikke ønsker å ende opp med å ta en hagle med deg hver gang leie må samles. Jeg snakker om hvordan å unngå å bli en 'slumlord'.


For å best forholder seg til reglene for å være en vellykket utleier, kan du la meg dele en historie som oppleves av noen medlemmer av storfamilien. Det er et godt eksempel på hva som ikke skal gjøre hvis du ønsker å få mest mulig ut av din investeringseiendom. Etter historien får vi se hva regler og leksjoner kan vi lære. Navnene er endret for å beskytte uskyldige identitet.


Ben kjøpte en beater leilighetsenheter investeringseiendom i en svært dårlig området og han hans to sønner, Josh og Nathan, alle fikk opptatt. De satt i hardvedgulv etasjer-ikke ønsker å erstatte teppet hver gang du har tur over, rett? Og deretter de trodde de ville bruke virkelig god paint-ikke vil måtte oppdatere hver gang, rett? Og deretter de besluttet å splurge på god cabinetry og bad inventar-en lykkelig renter er en god renter, rett? Og på toppen av det av, de satt i fin håndklær på hyggelig stativ som sa, "Vi er familie." Leie vil sette pris på det, rett?


Høyre.


First family å flytte i fjernet soverom og skap dører for firewood, tore ut de hyggelige bad fixtures og solgte dem på at swap møte og sparken liten caliber runder gjennom nye hardvedgulv etasjer. Ben oppdaget dette når han fikk en telefon som taket var lekker, og han skulle, "få dine *** ned her og fikse det!" Han prøvde tålmodig å forklare at tak gjøre det når du trekker shingles for kindling. Andre fantastiske besøk ensued, du får lignende krav.


Det tok bare åtte måneder å få dem ut av huset; Det viser seg at leietaker rettigheter som skissert av fylket liste opp flere rettigheter enn resten av oss nyte kollektivt. Som familien flyttet ut han la merke til at mor og to eldre gutter alle sported samsvarende stitched skjorter med "Vi er familie." Resten gjennomført ulike deler av huset.



Ben, Josh og Nathan begynte å gjenoppbygge huset, å finne alle slags interessante endringer i strukturen. Ingenting virkelig alvorlig annet enn en støtte strålen var kjede-sawed ut (tilsynelatende mer firewood), flis pried opp i en bad-Nei klart grunn hvorfor, gjengen signerer risset inn alle glass og speil som ikke var ødelagt og andre lite overraskelser.


Mens å hjelpe restring noen plass for kravlesøk elektrisk ledning-senere funnet strung i skapet for kleshengere-Josh fant en rusted ut.32 caliber pistol. Noe hadde leietakere klart å snuse murstein ut av peis, som Ben trengte å skifte ut for å møte koden. Angivelig hadde noen drevet en M1A1 Abrams opp oppkjørselen; Det var ingen annen måte å forklare de enorme sprekker i en oppkjørselen som hadde vært perfekt for 20 år.


Hva kan vi lære av denne forferdelige, men dessverre sant historien?


Regel # 1
Plassering, plassering, plassering. OK, så dette kan virke litt cliché, men det er et faktum at plasseringen av din investeringseiendom avgjør hvilke leietakere du vil tiltrekke seg, og hvor mye leie du kan ganske lade. Husk at på noen tidspunkt i fremtiden kan det bli nødvendig for deg og din familie å bo der; Hva slags nabolaget vil du være i?


Regel # 2
Ikke gå over når du er innfesting opp en investeringseiendom. Du bør forvente rimelig slitasje. Vær oppmerksom på at 'rimelig slitasje' betyr noe helt annet til en person som har leie enn det gjør til en eier. Og for godhet sake glem, "vi er familien" hånd håndklær!


Regel # 3
Hvis du vet hvordan du gjør grunnleggende reparasjoner. Heldigvis for Ben og sønner hadde de ganske litt erfaring i ulike bransjer for bygging. Hvis ikke kan de ha mistet enda mer penger enn de gjorde gjennom utleie av hjelp. Å vite hvor å fastsette elektriske ledninger, reparere avløp og erstatte windows vil spare deg ganske litt penger nedover veien.


Regel # 4
Skjermen din leietakere som om de var i bevegelse å leve med deg. Dette kan være det viktigste steget for å unngå å bli en slumlord. Be om og sjekk referanser. Ring forrige utleiere og spør spørsmål som "gjorde de betaler husleien på tid? Hvordan var tilstanden til huset/leiligheten når de igjen? De noensinne forstyrre naboene med høy musikk eller roping kamper? Hvor ofte du måtte gjøre spesielle turer for lesningen reparasjoner?" Som informert som mulig om vil som du leie til gjøre en stor forskjell i lønnsomheten i din investeringseiendom.


Regel # 5
Kjenn dine rettigheter som utleier. Bli kjent med utkastelse prosessen for å unngå lang, trukket ut tvister med leietakere. De fleste delstater og fylker gir elektronisk informasjon om leietaker og utleier rettigheter.


Ikke gjenta feilene som er laget av Ben og hans sønner. Gitt, får inn investering eiendom virksomheten krever hardt arbeid og du har å avfinne seg med ting som du normalt ikke ville sette opp med. Samtidig er det du kan gjøre for å begrense ditt ansvar samtidig som du forhindrer deg fra å bli en 'slumlord'.


I den neste delen av denne todelt artikkelen vil vi diskutere noen av de økonomiske aspektene du bør kjenne til for å finne den beste avtalen mulig på din første investeringseiendom.

No comments:

Post a Comment