Thursday, July 19, 2012

Bilen forsikring utveksling opp å senke kostnadene

For en økonomi synes å være å gå til fordel for UK bilisten, med Esure (http://www.esure.com/) anmelde planer å doble sin del av Storbritannias bil forsikring markedet - et trekk som trolig vil gnist en pris krig, andre bare Internett direkte forsikringsgivere forbikjøring på til forbrukere besparelser basert på deres lave kostnader og spesialist forsikringsgivere tilbyr reduserte priser for sine bestemt målmarkeder. En prøveversjon pay-as-you-go fargevalg fra Norwich Union (http://www.norwichunion.com) er også skape mye av interesse for pengene bevisst bilistene.


Pay-as-you-go-ordningen bruker en liten boks som koster en første £199 som er montert i driverens oppstart, til å registrere når og for hvor lenge en driver faktisk bruker bilen sin. Boksen forblir i kontakt med en satellitt som sendes regelmessige oppdateringer av reise-data som er lagret på boksen, sporing kjøretøyet og å levere informasjon til forsikringsgiveren. Driveren belastes deretter basert på hvor langt til hvilken tid de brukte sine kjøretøy.


"Vi fikk en setning", sa en medlem av det prøveversjon, "som viste hva kjørelengde vi hadde gjort, og på hvilke dager i uken, og hvis vi hadde vært kjører i kvelder eller peak timer."


For lav kjørelengde brukere, dette systemet kunne presentere betydelige reduksjoner i bonuser, for høyere kjørelengde-drivere kan du søke om etter beste avtaler på tidspunktet for fornyelsen for å er en absolutt nødvendighet. Dessverre, i fjor fem millioner bilistene mislyktes å shoppe rundt, glipp av en gjennomsnittlig premium lagring av £180. Shopping blir spesielt viktig for alle kommer til slutten av en forsikring Gratistilbud på en forhandler bil og bør ikke bare ta tilbud som tilbys av produsentens forsikringsgiveren, som betydelige besparelser kan gjøres ved shopping rundt. Sammenligninger nettsteder som Moneynet (http://moneynet.co.uk) lar forbrukerne raskt se på hundrevis av forsikring tilbydere i ett gå, gjør det enkelt å finne beste tilbud som er tilgjengelige, og de har ofte sine egne ekstra rabatter som gis gjennom sine egne områder.


Mens regjeringen prøver å utarbeide nye måter å trekke mer penger fra bilistene, bidrar konkurransedyktigheten til Forsikringsindustrien heldigvis til å redusere kostnadene av forsikringspremier, og er en av få stråler av håp for UK-drivere.

No comments:

Post a Comment