Monday, July 16, 2012

Hjem lån--Varm nye produktet? 30 År boliglån

I de senere år, har boliglån industrien introdusert mange nye typer lån. Behovene til hver låner er forskjellige, så boliglån selskaper har forsøkt å komme opp med et svar på alle problem. De har innført 40 år boliglån, forfremmet 15 år boliglån, og introduserte den villeste rekke variabel – rente boliglån tenkelig. Det er kreditt som har renter som justerer importprosedyre, alle årene eller bare en gang. Et nylig populære produkt som thrives på øst og vest kysten er interessen bare boliglån, noe som reduserer betalinger ved å ikke kreve betaling på lånet er rektor for de første årene av lånet. Den potensielle homebuyer kunne ha så mange som ett hundre mulige typer lån å velge mellom når du søker etter et boliglån. Midt denne enorme rekke Utlånstyper, én type er økende i popularitet raskere enn resten, og det kan overraske deg. Akkurat nå er den raskest voksende typen boliglån i Amerika tradisjonell 30 år, fast rente lån. Fjor, bare omtrent 35% av alle låntakere tok ut et 30 år, fast rente lån, men så langt i år, satsen har økt til nesten 50%.


Dette kan virke rart, som de fleste alle har vært velge for Justerbar-rate boliglån for de siste årene. Justerbar hastighet boliglån pleier å tilby lavere rente, og lavere rente bety lavere betalinger. Disse lånene har vært populært med kjøpere som flytter ofte har lavere inntekter eller kjøpere som bare ønsker å investere pengene sine andre steder. Så hvorfor er 30-års fast rente boliglån tilbake i stil? Fordi renten har falt til sitt laveste punkt i fjorten måneder, og de er nesten så lavt som de var i løpet av sommeren 2003, når de nådde det laveste punktet på posten. Kort sagt, 30-års fast rente boliglån er ikke bare sett på som konkurrerende med andre typer lån, men det er faktisk sett som tryggere. Låntakere som har regulerbar-rate boliglån nyte deres største fordel når priser er høy, vel vitende om at deres renten er lavere enn et fast rente boliglån. Men når renten på markedet som et hele kommer historiske lows, den som låner med en justerbar-rate boliglån vet at deres hastighet kan bare gå. Til tider som i dag, når priser er bare sikkert å gå, er konvertere en justerbar hastighet lån til fast rente lån et smart trekk. Første gang kjøpere kan trygt ta på et 30-års fast rente lån og være komfortabel i det faktum at deres hastighet vil bli ganske lav for varigheten av sine lån.


Noen ganger, viser måten ting alltid vært gjort seg for å være best. Mens det er fortsatt noen kjøpere som vil dra nytte av justerbar hastighet lån, ville de fleste låntakere gjøre godt for å låse i sine lån etter en fast sats nå. Fast rente boliglån har historisk sett sjelden vært under seks prosent, så å få slike lån, mens de er tilgjengelige er en av de smarteste trekkene et hus kan gjøre.

No comments:

Post a Comment