Monday, July 9, 2012

Rådet om rett å kjøpe boliglån � transformere din innkvartering I Hjem

Hus - dette begrepet fange din oppmerksomhet hver gang du høre det? Det er en kraftig sikt. Det er vanskelig å være en leietaker for lenge. Til slutt vil eie et hus, og kanskje det var din sikte alle sammen. Hvis du drømmer om ditt eget hjem er hver kveld, og deretter kanskje rådet rett til å kjøpe ordningen som du trenger for å se etter. Hvis du har bodd i huset ditt Rådet for lenge, så kanskje du kunne kjøpe hus på rabatt gjennom rådet rett til å kjøpe.


Rådet rett til å kjøpe boliglån er det største enkelt boliglån markedet. Rådet rett til å kjøpe er stadig å bli populært, om det fortsatt er en spesialist-produktet. I 1981 Housing Act tillatt rådet leietakere å kjøpe egenskapen de bor i fra lokale myndigheter. Du er en rådet leietaker, hvis du har vært bosatt i følgende – London borough council, distriktet råd, ikke veldedige boliger institusjon, fylkeskommune eller andre lignende råd.


Hvis du har vært leie din råd eller boliger association for minst 2 år kan du kjøpe eiendom til rabatterte priser. 18 januar berørt en ny endring i Rådet høyre å kjøpe ordninger. Hvis din leieforholdet begynner på eller etter 18 januar 2005, ville du ha å vente i 5 år å kvalifisere for rett til å kjøpe.


Kjøpe et hjem er utvilsomt en stor finansiell forpliktelse. Rådet rett til å kjøpe har hjulpet over 1,5 millioner mennesker å eie sitt hjem i UK. Det er sett med betingelser som gjelder for rådet rett til å kjøpe. Dine krav til rådet rett til å kjøpe ville ikke bli underholdt.


• Hvis hjemmet ikke er bare eller hovedsiden hjemme
• Hvis du ikke bor i hjemmet
• Du bor i skjermet boliger der tjenester leveres
• Hjemmet er utformet eller tilpasset for personer med spesielle behov
• Hvis din leieforholdet har blitt degradert eller du har høyre blitt suspendert av domstolen
• Hvis ditt hjem er en del av profilen din jobb


Ikke alle hus har råd til å kjøpe ditt selv om han eller hun er kvalifisert. Rådet rett til å kjøpe boliglån vil gi deg tilstrekkelig penger å registrere hjemmet i ditt navn. Hvis du faktisk bruker for rådet rett til å kjøpe, først og fremst verdien av din eiendom vil bli vurdert. Dette vil bli etterfulgt av en mulighet til å kjøpe denne egenskapen til rabatterte priser. Rabatten beregnet på council rett til å kjøpe tar i betraktning for din leieforholdet om egenskapen er et hus eller en leilighet og alder og tilstanden til egenskapen.


Rabatten på rådet rett til å kjøpe er vanligvis en prosentdel av verdien for egenskapen. Det er en bestemmelse av maksimal rabatt på egenskaper i ulike områder av landet. Som i noen deler av London, maksimal rabatten på rådet rett til å kjøpe er £ 38 000 uavhengig av verdien for egenskapen. Tilsvarende maksimal rabatten på andre regioner er £ 34,000 i den østlige regionen 30.000 i sørvest £ 26,000 i nordvest- eller West Midlands £ 24.000 i Wales, East Midlands eller Yorkshire og Humber £ 22.000 i nordøst.


Sannsynligvis du vil ikke kreve hele beløpet å kjøpe din bolig gjennom rådet høyre å kjøpe boliglån. Men vil mesteparten av långivere tillate deg å ta ut mer enn du trenger på din council høyre å kjøpe boliglån. Standard lån vilkår vil bli brukt som kan variere fra utlåner til utlåner.


Under henting av rådet høyre å kjøpe boliglån er det viktig å forstå legalities som er knyttet til prosessen. Nok informasjon er tilgjengelig på nettet. Gjør tilstrekkelig, vil detaljert forskning lede deg til en bevissthet om hva du får til. Juridiske formaliteter kan sorteres ved hjelp av en advokat eller en advokat. Former som RTB1, RTB2, delen 125 varsel er noen av skjemaer som er viktig for rådet rett til å kjøpe boliglån.


Rådet din rett til å kjøpe boliglån vil bringe med seg noen kostnader og avgifter som du ikke trenger å betale før. Ditt råd hjelp med strekker bare til å reparere nødhjelp, og vil ikke utvide for å reparere works og forbedringer. Så bør du være forberedt for ekstra utgifter.


Rådet rett til å kjøpe boliglån er det beste alternativet for rådet leietakere. Selv om det ikke er en veldig enkel ting å gjøre. Starte søket rask fordi godkjenning kan ta mer enn tre måneder. Du lever i denne murstein og mørtel hus i noen år nå. Du ønsker å leve i et hjem ville ikke du? Så er rådet rett til å kjøpe boliglån et ideelt valg? Faktisk er.

No comments:

Post a Comment