Monday, July 2, 2012

Hvor å spare penger når du kjøper en høreapparat

Kjøp av et høreapparat, kan det være en vanskelig og unbudgeted regning. Det er en rekke ting du bør vurdere for å redusere kostnader når du kjøper en høreapparat. Tross alt, de fleste folk virkelig ønsker ikke å kjøpe høreapparater, men de må kjøpe dem fordi de ikke kan høre tilstrekkelig uten dem. Denne siden vil gi deg informasjonen og kunnskapen du trenger å spare deg for penger på et høreapparat.


Det første du må vurdere når du kjøper en høreapparat er den gjennomsnittlige prisen for disse produktene. Det er vanskelig å anslå avgifter involvert uten å vite alvorlighetsgraden av din hørselstap eller visse funksjoner du kan kreve. En rimelig pris for et merkenavn, digitale høreapparat er hvor som helst fra $1700 til $2,800. Hvis du tror dette er for mye, finnes det måter å redusere denne kostnaden og sikre at du betaler lavest mulig pris for høreapparat.


En potensiell måte for å spare penger på høreapparat er å kontrollere om din forsikring dekker deler av kostnaden for disse produkter. Hvis din forsikringspolise dekker selv en liten mengde kostnaden for høreapparat, skal du vil dra full nytte av dette. Flere av forsikringsselskaper tilstand de "dekker høreapparater." Ikke bli lurt, dette kan noen ganger betyr det dekker et bestemt beløp (vanligvis rundt $500), og det er ditt ansvar å betale resten. Sjekk din forsikringspolise før de bestemmer seg for et høreapparat. Likevel, hver liten bit som kan du lagre vil gjøre en forskjell.


En annen ting å vurdere, når du kjøper høreapparat, er å kontrollere støtte fra lokale organisasjoner. Kontroller og se om du kvalifiserer for Krigsveteranenes administrasjon fordeler. Hvis du utførte militære tjenester, og du kan bevise at din hørselstap er direkte koblet til disse tjenestene, kan du kvalifisere for VA Hvis du er arbeidsledig fordi din hørselstap forhindrer deg fra å få en jobb, kan du ta kontakt med din stat sin yrkesfaglig rehabilitering avdeling. Dette selskapet kan gi deg høreapparat du trenger for å finne sysselsetting. Civic organisasjoner som løver International kan også gi deg støtte til å kjøpe et høreapparat. Ta kontakt med noen av disse organisasjonene (selv om du ikke er sikker på om du er kvalifisert), fordi det er en god sjanse de kan redusere kostnadene for høreapparat.


En av de viktigste faktorene i å velge en høreapparat er garantien. Garantien vil sikre at høreapparat er fortsatt i god stand; produsenten ville ellers, reparere eller erstatte det gratis. Kjøp av et høreapparat uten en garanti er som å kjøpe en bil uten forsikring. Uten en garanti, hvis høreapparat bryter det er ditt ansvar å erstatte den og betale for en helt ny høreapparat. De fleste høreapparater er dekket i minst ett år og opptil maksimalt to år. Mange produsenter tilbyr utvidede garantier til en bestemt pris. Det er viktig å lese og forstå hva garantiperioden eller utvidet garanti tilbyr, og nøyaktig hvilke deler av høreapparat er dekket av garantien.

No comments:

Post a Comment